2777
2789
عنوان

پسرم با یه خانم مطلقه اشنا شده

501 بازدید | 42 پست

سلام من یه پسر ۲۵ ساله دارم حدود ۳ ماهی هست با خانمی که ۲۴ سالشه و به مدت ۳ سال ازدواج کرده بوده و جدا شده اشنا شده البته خودم و پسرم اون خانم تو یه محیط کار میکنیم  دختر خیلی خوب و مودبیه خیلی خودم دوستش دارم  اول با من دوست شد بعد کم کم با پسرم که البته منو و پسرم مشکلی با مطلقه بودنش نداریم ولی موندم شوهرم و خانوادهامون بفهمن چه برخوردی میکنن قطع به یقین مخالفت میکنن نمیدونم چکار کنم میشه لطفا راهنمایی کنید البته به این زودی نمیخوام برم خاستگاری میخوام شناختهاشون کامل بشه ولی از الان مغزم درگیره

عزیزم خب نگید ک ازدواج کرده قبلا اصلا موضوع مهمی نیست 

مهم الان و شناخت و علاقه اونا از هم هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دختر خوب کم پیدا میشه 

این حداقل با شوهرش بوده بقیه رو نمیدونی با چندنفر بودن 

اگر تفاهم داشتن و همه چی اوکی بود انشالله به سلامتی برن سر خونه زندگیشون 

مهم خوشبختی پسرته گور بابای بقیه

و اینکه حتما علت اصلی طلاقشو جویا بشو

اولین کاری که میکنی پسرتون رو ببرید مشاوره 

تا مشاوره از یک خانم مطلقه و مشکل هاش بگه

چند وقت دیگه ازدواج کردن نگه من حیف توام من باید با یک دختر مورد ازدواج میکردمو....

اون بدبخت ام یکبار سختی کشیده 

کسی شناسنامه رو نگاه نمیکنه حتی میشه پاک کرد 

المثنی بگیره تو شناسنامه جدید چیزی از قبل نمی‌مونه مهم همسر اینده هست ک خبر داره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خب مامان گل، وقتي دختر خوبيه و اخلاقش رو رفتارش رو ميپسندين، چه اشكالي داره جداشده باشه ؟ 

طفلي يه بار بدشانسي اورده زندگيش به نتيجه نرسيده

نميشه كه تا اخر عمر تنها بمونه

مهم اينه كه بتونن باهم بسازن 

به كسي مطلقه بودنش رو نگين 

طفلي كار خلاف شرع كه نكرده

خدارو شكر صدهزار بار
عزیزم خب نگید ک ازدواج کرده قبلا اصلا موضوع مهمی نیست مهم الان و شناخت و علاقه اونا از هم هست

اخه به همسرم که نمیتونم نگم و اینکه مطمئنم ما هم نگیم ادمهای فضولی پیدا میشن که بهش بگن