2777
2789
عنوان

هفته پیش ی بچه گربه اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 62 پست
اگه به بلوغ رسیده جنس مخالف میخواد اگه نه شاید مامانشو میخواد

احتمالا همینه اخه روزای اول مشکلی نداشت الان بزرگ تر شده این کارا رو میکنه حس میکنم دنبال جنس مخالفه

دیگه نوری نی تو این شبام..🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگهداری حیوون تو خونه یه نوع حیوون آزاریه گربه و پتو😡در ضمن گربه ها خیلی آلودن

من نمیدونم 

گربه ک الودس

سگ ک نجس

پس چی

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

حرکت دستش مثل ورز دادن نون؟اگه اینجوری ،اون حرکت برای ماساژ دادن سینه مادر و ترشح شیر که بزرگ هم میش ...

پتو رو میکنه داخل دهنش پاهاشو باز میکنه میره رو پتو بالا پایین میکنه میشه دنبال ماده میکرده؟ اخه بی تابه کلا

احتمالا همینه اخه روزای اول مشکلی نداشت الان بزرگ تر شده این کارا رو میکنه حس میکنم دنبال جنس مخالفه

نه عزیزم گربه هنوز خیلی کوچیکه

احتمالا شما دفع ادرار و پی پی رو بلدی که باید ماساژ بدی با پنبه خیس وگرنه نمیتونه جیش کنه شاید الان بزرگتر ش ه میخواد رو خاک خودش جیش کنه

در ضمن ممنون که یه جان رو نجات دادی

اینم حرفیه اخه از خودمم جدا نمیشه اما از طرفی میگم شاید ب سن بلوغ رسیده

نه بابا بلوغ کجا بود طفلک زبون بسته بچه س مادر میخواد

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

نه عزیزم گربه هنوز خیلی کوچیکهاحتمالا شما دفع ادرار و پی پی رو بلدی که باید ماساژ بدی با پنبه خیس وگ ...

نه بابا بلده سگ و گربه داشتم قبل این همه چیزش درسته چند باره ک من دیدم این حرکتو خرخر هم میکنه سر این داستان

سن شروع به بلوغ گربه ها ۵ یا ۶ ماهه

تو این سنی که شما میگید اگر درست بهتون گفته باشن به هیچ عنوان همچین حالتی ندارن

تو نژاد های ریزتر نهایتا ۴ ماهگی شروع بشه(اونم تو ماده ها)

پایین تر نه،تو این سن تهش بشه گفت بعضی نر ها خیلی کم پیش میاد حرکات جفت گیری نمایشی دارن

اونم اصلا امکان جفت گیری از نظر اناتومیک تو این سن براشون فراهم نیست

این حرکتی هم که با پتو گفتید اگه همراه با خر خر کردنه تو گربه ها طبیعیه بعضیاشون تو بزرگسالی هم این رفتار رو دارن

اسباب بازی بخرید براش

براش محیط های امن درست کنید،بالش مخصوص و ظرف مخصوص و...

تا زمانی که تغذیه و دفعش درسته مشکل جدی ای نیست

نور خواهی؟ مستعدِ نور شو