2821
2789
عنوان

تهرانپارس

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 34 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط امن باشه پسرم تنهاست نیان دزدی و.. زیاد فکر کلاس و اینا نیستم .. والا قشنگ و سرسبز و با کلاسم بو ...

ببین من بچه همینجا هستم همین جا به دنیا اومدم و دارم زندگی میکنم ۴۲ ساله اصلا نمیتونم برم جای دیگه خیالت راحت جای خوبی داری میای

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
تونستی ی سر بزن لواسون اگه ماشین دارید حال و هواتون عوض میشه به اونجام نزدیکین از سمت خیابون استخر ب ...

انشالا من زیاد محله ها رو بلد نیستم ولی حتما میرم خیلی خیال منو راحت کردید از صبح دست و دلم به هیچ کاری نمیرن

سلام یاسی جان خوبی عزیزم؟ همسرتون خوب شدن؟ منم پدرم درگیر سرطان گرید ۲ و استیج ۳ هست با درگیری یک غده لنفاوی خیلی نگرانم🥺 تورو خدا جوابمو بدین، پدرم عمل شده و الان داره شیمی درمانی میشه سرطان کولون بوده