2777
2789

اعصابم بهم ریخت اومدی حرفهای یه قاتلو نوشتی تو امضات بعد گفتی خداروشکر تورکم؟؟؟این کافی نبود دوباره تاکید کردی اهل مازندران نیستم .فقط توی مازندران ادم بد و قاتل پیدا میشه جاهای دیگه قاتل نداره؟من اومده بودم توی تاپیکت نظر بدم خیلی ناراحت شدم بابت این موضوع.من اهل مازندران هستم خداروشکر حداقلش سعی میکنم دلنشکنم.عزیزم همه جای دنیا کلی ادما خوب و بد کنار هم زندگی میکنن با پایین اوردن یه عده ادم خودتو بالا نبر تورک ها انقدر اصالت دارن که نیازی به این کارا نباشه.

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی گفته بود؟

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

دنبال دعوای قومیتی نباشید

تگشون نکردم تو تاپیکشون هم نگفتم  دنبال دعوا هم نیستم ولی ناراحتم و دوست دارم ناراحتیمو ابراز کنم

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود
تگشون نکردم تو تاپیکشون هم نگفتم دنبال دعوا هم نیستم ولی ناراحتم و دوست دارم ناراحتیمو ابراز کنم

به نی نی یار بگید 

امضاهایی که توش توهین باشه غالبا رسیدگی میشه 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

عزیزم🫂

واقعا همه جا خوب و بد داره که خوبشون بیشتره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

به نی نی یار بگید امضاهایی که توش توهین باشه غالبا رسیدگی میشه

میترسیدم مشکلی پیش بیاد یا تعلیق بشن فقط همین جا گفتم خودش امضاشو درست کنه