2777
2789
عنوان

غذا به اشنا

82 بازدید | 6 پست

سلام ، برای یه فامیل خیلی نزدیک که بیمار بود سوپ درست کردم که ببرم خیلی اندازه و زیاد بود ، ولی بردم خونه بابام که همسرش بیاد براش ببره ، اونجا از  سوپ یه بشقاب یه بشقاب خوردن کم شد ، منم چون بهش گفته بودم برات سوپ میارم مجبور شدم همون کم رو بفرستم ولی خیلی ناراحتم و عذاب وجدان دارم 

شوهرش هم دید کم خجالت کشیدم . انقد غصه خوردم خودم حالت تهوع گرفتم . چکار کنم حالا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@miti_jooni

عزیزم یه غذا درست کن توی ظرف دیزاین کن خودت شخصا ببر و بگو که عذرخواهی میکنم نشد اون روز غذا رو خودم بیارم و بدم بهتون 

این خدمت شما و تمام 

هم حال خودت خوب میشه هم عذاب وجدانت همم شخصیتت حفظ میشه

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋