2777
2789
عنوان

شرایط خاص دخترم و اضطرابش

156 بازدید | 6 پست

پنج سالشه متاسفانه یکسال و نیم پیش تشنج بدون تب گرفت و مرتب هرروز دارو مصرف میکرد تا الان ک داریم داروهاشو کم میکنیم ولی احتمالا کامل قطع نشه چون یه سری فاکتورهای خونش هنوز تنظیم نشده. بخاطر همین مساله من پیش یک نفرستادمش و تو خونه هم هواشو داشتم و ی کم به اصطلاح لوس شده و همچنین این داروهای تشنج یکم روی خلق و خوش اثر گذاشته بهانه گیر و غرغرو شده این یکسال و نیم و خیلی وابسته بمن. مجبورم برم سرکار و صبح ها ی موقع هایی با گریه میذارمش خونه مادرم چون نمی مونه و میچسبه ب من. جای خوابش رو ب هیچ عنوان حاضر نیست عوض کنع دایم چسبیده ب من و پدرش. 

حتی دسشویی هم حاشر نیست خودش رو بشوره و من باید شستتشو انجام بدم براش افتابه کوچیک خریدم و تشویقش کردم با جایزه خودش رو بشوره اما اگر بدونه من نمیرم بشورمش انقدر دستشوییش رو نگه میداره تا چند روز پیش حتی ب دسشویی نرسید ک ریخت. 

به شدت به هم ریخته ام این روزا دوست دارو سال دیگه بذارمش پیش دو از طرفی با این همه وابستگیش چشمم اب نمیخوره و از طرفی دلم براش میسوزه چون هنوز کامل بیماریش خوب نشده و دارو مصرف میکنه صبح و شب 

چیکار کنم هیچ کس نمیدونه دخترم این مشکل رو داره ازتون خواهرانه راهنمایی میخوام

اگر میشه برلی شفاش دعا کنید

عزیزم از ته دلم برات دعا میکنم انشاالله بزودی داروهاشم قطع کنید و سلامت و شاد همیشه زندگی کنه کنار شما

شاید چون غیر از شما همبازی نداره اینقدر بهتون وابسته است...مهد که بره اولش براش سخت میشه رفته رفته خوشش میاد نگران نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بابچه راه بیا می‌دونم سخته ولی هرچی باهاش راه بیای زودترحالش خوب میشه کم کم باهات راه میادبدو ...

خسته شدم ی دختر ساکت و عزیز ک اصلا بهونه نمیگرفت الان یکسال و نیمه سر همه چی گریه و لجبازی. کم اوردم دیگه

دلم گرفته امشب دارم با گریه تایپ میکنم

خسته شدم ی دختر ساکت و عزیز ک اصلا بهونه نمیگرفت الان یکسال و نیمه سر همه چی گریه و لجبازی. کم اوردم ...

می‌دونم سخته عزیزم حق داری ولی یه دوره داره این لجبازیشم بخاطرسنش به مرور آروم میشه فقط صبوری نتیجه میده باهاش حرف بزن قصه بگو تا میتونی ببوسش بغلش کن بی نهایت توروحیش تاثیر می‌زاره دخترمنم شش سال و نیم  است الان خیلی آروم شده اگر میتونی بیشترببرش شهربازی توجمع بچه هاببرتش اگه خواهرزاده یاکسی که بزرگترازش داری بیشترببرش پیشش بزار ازاونایادبگیره دخترمن تنهادستشویی رفتن وازخواهرزادم یادگرفت