2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=380401071]شرایط پرداخت مهریه چطوریه کسی ک هیچی جز یه حقوق ماهانه داره چطوری مهریه رو باید پرداخت کنه؟ قسط بن ...[/QUOTEکسایی که بچه همسر دارن یک چهارم حقوقشان 

و کسایی که ندارن یک سوم حقوقشان برای مطالبه های مالی می‌ره 

شما درخواست بدی یک چهارم حقوقشان میتونی برا مهریه بگیری 

وکیل استان قم. ۰۹۱۰۰۱۰۴۶۳۵❤️❤️❤️❤️❤️❤️
تیره نشدی؟یعنی خودشو بزنیم نمیشه فقط؟

خودش تنها خیلی موچه رو پوست 

برا همین با گلاب قاططی میکنم 

نه اتفاقا هرموقع افتاب سووخته میشم گلیسیرین میزنم فوری همخوب میشه 

من پوستم خیلی روشنه ،اگر تیره مسکرد میفهمیدم

...
خودش تنها خیلی موچه رو پوست برا همین با گلاب قاططی میکنم نه اتفاقا هرموقع افتاب سووخته میشم گلیسیرین ...

بعد برا شمام شیرینه ؟  

[QUOTE=380401071]شرایط پرداخت مهریه چطوریه کسی ک هیچی جز یه حقوق ماهانه داره چطوری مهریه رو باید پرد ...

ببخشید در مورد ضمانت مهریه چی

پدر شوهری ک ضامن مهریه عروسش میشه چطور باید پرداخت کنه؟

اگه عروس بخاد پدرشوهرشو از زیر ضمانت دربیاره چ اقدامی باید انجام بشه و روند به صورته؟؟

😘Thanks GOD 
ببخشید در مورد ضمانت مهریه چیپدر شوهری ک ضامن مهریه عروسش میشه چطور باید پرداخت کنه؟اگه عروس بخاد پد ...

ضمانت کرده بجای پسرش بده؟امضام کرده ؟

میتونی ازش بگیری خب