2777
2789
عنوان

دوستم ب شوهرش خیانت کرده

2694 بازدید | 105 پست

چرادنیا انقد کثیف شده... 

بچه ها یه دوست خیلی قدیمی دارم ک از وقتی شوهر کرده از بس شوهرش شکاکه نمیاد باهم بریم بیرون و اینا...شوهرش خیلی شکاکه نمبذاره هیچجا بره مگ یواشکی، بعد شوهرش شیفت شبه گاهی این اون موقع ها با دوستای خرابش و پسرا میره بیرون،با یه پسر تو اینستا دوست شده بود میگف خیلی برام خرج کرده چن میلیون داده ک حاضر شدم رابطه جنسی برقرار کنم حالا این ب کنار

یه شب ک شوهرش شب کار بوده با یه دوست خرابش میره باغ با سه تاپسر کیکیش رل دختر خرابه بوده،بعد میگف کلی عرق خوریم مست شدیم رقصیدیک یکی پسرا ب بقیه گف حواستون بهشون بشه تا بیام،بعد میگف شک کردیم و اینا پسرا نمیذاشتن بیایم بیرون از باغ،مام هرجوری شده بود فرار کردیم،بعد دور موقع شده بود ترسیده بود شوهرش تعطیل شه بیاد نباشتش بعد بزنه بکشتش، اینم زنگ شوهرش زد گف فلان جام بیا دنبالم،بعد از ترس راستشو گفته ک با دوستم بودم بعدش میگف شوهرم اومده کلییی کتکم زده گفته میبرم پزشک قانونی فلان ایتم مث سگ ترسیده،حالا میگ نکنه بفمع دوست پسر داشتم منم کلی دعواش کردم گفتم توبه کن فلان،خودشم پشیمونه ولی خب خره همیشه شیطونی داشته

الان اومده خونه مامانش خانوادشم دیگ بهش باور ندارن شک کردن بهش،پای ابروش در میونه میگ کل خانواده شوهرم فمیدن گفتن دخترتون خرابه فلان..چرا انقد جامعه خراب شده واقعا...

شوهرشم ادم درستی نیس هم کلی کتکش میزنه هم شکاکه هم اونم اهل این کارا هست فک کنم...بچه ها بخدا دروغ نیس تاپیگم گزارش نزنین

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

قبلا مرد ها خیانت میکردن الان چرا زن ها رومون رو سیاه میکنن

بمولا من به پارتنرم میگم که مرد ها خیانت کارن 

میگه که نه زن ها بیشتر خیانت میکنن ولی چون مرد ها بیرونن متوجه نمیشن و انالیز نمیکنن زن هارو متوجه نمیشن

الان که میگم واقعا راست میگ بنده خدا

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

محتاجِ دعاتونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا مرد ها خیانت میکردن الان چرا زن ها رومون رو سیاه میکننبمولا من به پارتنرم میگم که مرد ها خیانت ...

این احمقه میگ چون شکاکع من این کارا میکنم چون زندانیم کرده افسردم کردع من اینکارا میکنم...بهش گفتم حدا شو

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

مشکل اصلی تو شوهره است

خیانت هیچ جوره قابل توجیه نیس بخدا ک نیس چن بار بگم

محاله زنی بتونه این شوهرای شکاک که خودشونم این کاره هستن رو دور بزنه ..

این هفت خط روزگاره،ب قول خودش قبل ازدواج اندازه ی موهای سرش رل داشته،میگف سیمکارت مخفی داشتم پیج اینستا مخفی داشتم

خیانت تو خلا اتفاق نمیوفته پیش زمینه داره اینجا هم مشخصه تقصیر شوهرش

ار شوهرشم مقصره انقد کتکش زده و محدودش کرده اینم اینکارا کرده

خاک توسر هردوشون

دیرور ک داشت برام میگف انقد حالم بد شد...

حالا چرا اسنپ نگرفته برگرده خونه زنگ زده شوهرش

چون اون موقع شوهرش تعطیل شده بوده اگ میرفته خونه میدیده این نیس بدتر میشده،از شوهرش خیلی میترسه،گفته حودم زنگ بزنم ک دیگ خیلی بد نشه