چرادنیا انقد کثیف شده...
بچه ها یه دوست خیلی قدیمی دارم ک از وقتی شوهر کرده از بس شوهرش شکاکه نمیاد باهم بریم بیرون و اینا...شوهرش خیلی شکاکه نمبذاره هیچجا بره مگ یواشکی، بعد شوهرش شیفت شبه گاهی این اون موقع ها با دوستای خرابش و پسرا میره بیرون،با یه پسر تو اینستا دوست شده بود میگف خیلی برام خرج کرده چن میلیون داده ک حاضر شدم رابطه جنسی برقرار کنم حالا این ب کنار
یه شب ک شوهرش شب کار بوده با یه دوست خرابش میره باغ با سه تاپسر کیکیش رل دختر خرابه بوده،بعد میگف کلی عرق خوریم مست شدیم رقصیدیک یکی پسرا ب بقیه گف حواستون بهشون بشه تا بیام،بعد میگف شک کردیم و اینا پسرا نمیذاشتن بیایم بیرون از باغ،مام هرجوری شده بود فرار کردیم،بعد دور موقع شده بود ترسیده بود شوهرش تعطیل شه بیاد نباشتش بعد بزنه بکشتش، اینم زنگ شوهرش زد گف فلان جام بیا دنبالم،بعد از ترس راستشو گفته ک با دوستم بودم بعدش میگف شوهرم اومده کلییی کتکم زده گفته میبرم پزشک قانونی فلان ایتم مث سگ ترسیده،حالا میگ نکنه بفمع دوست پسر داشتم منم کلی دعواش کردم گفتم توبه کن فلان،خودشم پشیمونه ولی خب خره همیشه شیطونی داشته
الان اومده خونه مامانش خانوادشم دیگ بهش باور ندارن شک کردن بهش،پای ابروش در میونه میگ کل خانواده شوهرم فمیدن گفتن دخترتون خرابه فلان..چرا انقد جامعه خراب شده واقعا...
شوهرشم ادم درستی نیس هم کلی کتکش میزنه هم شکاکه هم اونم اهل این کارا هست فک کنم...بچه ها بخدا دروغ نیس تاپیگم گزارش نزنین