بچه ها جونم سلام خیلی دلم گرفته😔😢چون هشت ماهه اقدام کردم باردار نشدم خداروشکر هیچ مشکلی نداریم دو طرف نگید تا یه سال طبیعیه که واقعا کلافه شدم انقدر انتظار کشیدم بی بی چکم مثبت بشه اما دلم شکسته💔 و خبری نبوده تو اینچند ماه لتروزول کلومیفن و دوفاستون و متفور مین خوردم اما نشده خدا نمیدونم چرا انقدر عذابم میده😢😢😢 حرف و حدیث مردمم که تمومی نداره زخم زبون و هزار جور حرف خسته شدم😭😭😭😭😭😭توروخدا سر نمازاتون دعام کنید التماس دعای فراوون دارم
عزیزم چند سالته؟برا هشت ماه حرف و حدیث؟اصلا نباید ب کسی میگفتی در حال اقدامی ک حرف توش در نیاد...فقط استرس نداشته باش برو ورزش تونستی یوگا مطمن باش مامان میشی
من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بهشون بگو من فعلا بچه هستم. و کارای مهمتری دارم. باید دلتو گنده کنی و نذاری ناراحتت کنن. منم زیاد میشنوم ولی پشت سرم میگن رو در رو جرات ندارن
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزیزم من تجربه شخصیم رومیگم به عنوان راهنمایی برات سعی کن روعنی که استفاده میکنی اگه روغن مایع هست عوض کنی بجاش از روغن کنجد.زیتون.روغن حیوانی وروغن زرد استفاده کنی از ظروف تفلون استفاده نکن بجاش ظروف مسی استفاده کن برای پخت وپز و از برنج ایرانی واصل استفاده کن و یکیم سعی از مواد با طبع گرم استفاده کنی مخصوصاپیاز وخرما وکشمش و....که رحم وتخمدان رو فعال میکنه انشاالله هرچه زودتر مامان بشی تیکر بارداری بزنی برات دعا میکنم....
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری خداروشکر که دارمت♥️
جاریم از من کوچیکتره آورده خانواده ی شوهرم انقدر اون بچه رو میگیرن بغلشون دست خودم نیست حسودیم میشه اونا کار غلطی نمیکننا ولی من حساس شدم بخدا میخوام تو جمعشون قرار بگیرم از استرس اینکه میخوان ناراحتم کنن دست و پام عرق سرد میکنه جاریمم که کلا برام کلاس میذاره اون روز به میگه خیلی سرت کلاه رفته بچه نیاوردی خیلی شیرینه نمیگه شاید یه درصد ممکنه نشه چرا دلشو بشکنم کلا بیشعوره