2777
2789
مگه خدا مهربون نیس ؟ حتما یارو بدبخت بوده افسردگی داشته این کارو کرده مگه خدا به همه چی آگاهی نداره می‌تونست کمکش کنه تا خودکشی نکنه🤔💔

تاحالا خواب کسی که خودکشی کرده دیدین؟ کجا بوده؟ حالش خوب بوده؟

با افتخار شیرازیم:)

نه من ندیدم اگرم دیدم کم بود

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میگن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

ما در واقع هیچکدوم از حرفا رو ندیدیم و نمیشه قضاوت کرد معلوم نیست چی میشه اصلا ...🥀

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

جاشون اصلا خوب نیست.‌دارن عذاب میکشن.ولی خیرات بهشون میرسه

آخه گناه دارن این دنیا عذاب بکشن اون دنیا هم عذاب دیگه بنظرم خدا مهربون نیس

با افتخار شیرازیم:)

نشنیدم ولی خوب به نظرم باید تلاش کنن و دعا کنن براش...مخصوصا پدر و مادرش...خدا مهربونه...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

چه اهمیتی داره 

طرف این دنیاش جهنم بوده زندگی نکرده جوونیش نابود شده 

حالا فکر کنه خیرات بهش میرسه یا نه 

خودشو راحت کرده دیگه 

بعدم خدا همه رو میبخشه خیالت راحت 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

چرا عزیزم بهشون میرسه تو برنامه زندگی پس از زندگی میگف  اونا عذاب میکشیدن وقتی واسشون خیرات فاتحه فرستاده میشد حالشون یکم بهتر میشد گناه کبیرس باید مجازاتشو بکشه ولی همین قران و دعا خیرات باعث میشه کمتر اذیت شه