2777
2789
عنوان

تا ابد میگم دخترای لاغررررر🤤

394 بازدید | 46 پست

من خودم چاق نیستم شصت کیلو ام با وزن ۱۶۵ 

ولی می‌خوام پنجاه بشم 

چقدر خوش استایل میشه آدم وقتی لاغرتره

اصلا عکسی میبینم دختره فرضا معلومه زیر شصت کیلوعه حس باکلاس بودن میاددددد

حالا نمیگم پوست استخون متناسب با قدش باشه بالای شصتم باشه چون برا قدبلندا شصت لاغره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌قدم 165

میخوام بشم ۶۵😁😂عاشق توپر بودنم

همین الانشم پر هستم ولی فیکس میخوام ۶۵بشم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

۵۰ که دیگه ادم بگوزه بلانسبت طرفو باد میبره. ۶۰ خوبه 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

من ۵۰ کیلو ام مسخرم میکنن میگن داری میمیری

تو تله شون نیفت ،هرکی هرچی میگه از حسادته

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

منم دلم میخاد ی ۵ تا کم کنم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○