سلام میخام برا گواهینامه اقدام کنم هزینش الان چقدره و اینکه چقد طول میکشه تا کارتم برسه من الان 5 و خورده ای دستمه هر کی ی چیزی میگه اگه اطلاعی دارین ممنون میشم بگید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
ی سوال داشتم هزینه ها بر اساس آموزشگاه و شهر فرق میکنه یا نه من خدمتم تو اردبیل هس مجبورم اینجا اقدام کنم حالا ممکنه اینجا ارزون واسم دربیاد نسبت به تهران و کرج یا نه
اها ممنون فقط ی چیزی من وقت ندارم اون کتابه رو کامل بخونمش میتونم به این نمونه سوالات که تو اینترنت هست اکتفا کنم و اونارو مرور کنم میشه بهش اطمینان کرد یا باید کل کتابو بخونم