2777
2789

سلام میخام برا گواهینامه اقدام کنم هزینش الان چقدره و اینکه چقد طول می‌کشه تا کارتم برسه من الان 5 و خورده ای دستمه هر کی ی چیزی میگه اگه اطلاعی دارین ممنون میشم بگید 

میگن بین ۷/۸ میلیون شده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷ به بالا

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

۷تومن پول کلاسه ۱تومنم باز خورد خورد خرج داره

ی سوال داشتم هزینه ها بر اساس آموزشگاه و شهر فرق می‌کنه یا نه من خدمتم تو اردبیل هس مجبورم اینجا اقدام کنم حالا ممکنه اینجا ارزون واسم دربیاد نسبت به تهران و کرج یا نه

والا اینطور ک خودم پرس جو کردم ب سقف ۱۰ تومن هم میرسه اخه منم میخام بگیرم 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اره واسه ازمون شهری هربار ۱۵۰

اها ممنون فقط ی چیزی من وقت ندارم اون کتابه رو کامل بخونمش میتونم به این نمونه سوالات که تو اینترنت هست اکتفا کنم و اونارو مرور کنم میشه بهش اطمینان کرد یا باید کل کتابو بخونم 

والا اینطور ک خودم پرس جو کردم ب سقف ۱۰ تومن هم میرسه اخه منم میخام بگیرم

اره خدایی از پارسال خیلی گرون شده من باید حقوق دو ماهمو جمع کنم تا بتونم بگیرمش زور میاد به آدم واس ی گواهینامه اینقدر پول بدی💔