2777
2789
عنوان

بچه ها هیچوقت به کسی اهمیت ندید

173 بازدید | 14 پست

من به یکی از دوستام خیلی اهمیت میدادم چون حالش خوب نبود کلا حرفاشو می‌شنیدم و کاملا حواسم بهش بود همش سعی می‌کردم بخندونمش هر حرفی که میزد سعی می‌کردم کمکش کنم درحالی که حال روحی خودم اصلا خوب نبود اصلااا

حالا میدونید امروز برگشته به من چی میگه میگه تو اصلا واسه من اهمیت نداری حالا توهین هایی که بهم کرد بماند همش دارم با خودم فکر میکنم مگه من چیکارش کردم؟  فقط سعی کردم حالشو خوب کنم اما اون چی؟ چقدر مواظبش بودم همش سعی می‌کردم کسی اذیتش نکنه بهش نخونده پشتش حرف نزنه ...

دستم نمک نداره بخدا😭😭😂😂

یه جوری سعی می‌کرد با رفتارش به من بگه که از من متنفره و من واسش اهمیت ندارم حالا من پرسیده بودم از دست من ناراحتی؟ باور کنین کاریم نکرده بودم فقط از علائم ها و اتفاقاتی و حس هایی که شاید تجربه کنه بهش گفته بودم و بابت همین موضوع ناراحت شده بود منم پرسیدم از دست من ناراحتی میگه من اصلا به تو فکرم نمیکنم تو اصلا تو ذهن من جایگاهی نداری😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقته هیچکی واسم مهم نیست 

حتی خودم 💔

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

خیلی وقته هیچکی واسم مهم نیست حتی خودم 💔

ببین من واقعا واسم اهمیتی نداشت ولی آخه من اینهمه ازش دفاع کردم آخه چرا اون حالش بد بود منم حالم بد بود ولی من رفتم کمکش تا اون مثل من نشه فقط کمکش کردم ولی چرا با من اینکارو کرد من که اذیتش نکرده بودم

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

ببین هرموقع اون ناراحت بود من‌گوش میدادم درد و دل میکرد با من اما تا من میومدم حرف بزنم نمیزاشت اینم بگم کلا انگار کمبود محبت داره اون دفعه عکس سرم فرستاده گفته من بیمارستانم بعدش فهیمیدم دروغ میگفته 

تجربه ثابت کرده نباید زیادی بها بدی به آدما

محبت زیاد باعث هار شدن بعضیا میشه و خوده آدمو میکشه پایین 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،   اhttps://t.me/FaalHoosh_bot?start=7751021899(  چیز باحالیه امتحان کن🫡)  زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

ول کن تو نیکی کن و در دجله انداز

اما داره بهم توهین میکنه میگه خفه شو یا ببند دهنتو حالا شاید فک کنین چیز بدی میگم اما واقعا نمیگم میگم بچه ها فلانی حالش خوب نیست اذیتش نکنید

چجوری رفتار کنم باهاش ؟

کم محلی و حدف تمام اون محبت ها

برای کسی که بهت اهمیت نمیده حتی ثانیه زمان نذار

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،   اhttps://t.me/FaalHoosh_bot?start=7751021899(  چیز باحالیه امتحان کن🫡)  زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

کم محلی و حدف تمام اون محبت هابرای کسی که بهت اهمیت نمیده حتی ثانیه زمان نذار

قبلا نگران بودم که ناراحت بشه و فک کنه خودمو میگیرم ولی اوکی ایندفعه اینکارو میکنم❤️

قبلا نگران بودم که ناراحت بشه و فک کنه خودمو میگیرم ولی اوکی ایندفعه اینکارو میکنم❤️

اصلا نگران نشو

توی اینجور مواقع مثل خودشون رفتار کن

ببین هرموقع اون ناراحت بود من‌گوش میدادم درد و دل میکرد با من اما تا من میومدم حرف بزنم نمیزاشت اینم ...

چقدر سم این آدم کلا قیدشو بزن بنظرم ارزش نداره

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️