2777
2789

کدوم بهتره 

A55

A54

S23fe

A 35

یه گوشی می‌خوام که دوربینش عالی باشه ، حافظه اش عالی باشه و اصلا هنگ نکنه و داغ نشه

لطفاً لطفاً رد نشید ممنونم🌿 🦋 

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

S

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آ۵۴ خواهر و برادرام ۴ تاشون دارن راضین

این چیزایی که گفتم و دارن؟. خودمم حس میکنم بهتره ولی خب فکر میکنم مدلش پایینه

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
S

اون چیزایی که گفتم و شامل میشن؟

یقینا s23 fe

شنیدم هنگ می‌کنه

این چیزایی که گفتم و دارن

دوستم a54 داره ایناش اوکیهدوربینشم دیدم خوب بود

ممنونم از نظرت 🌿🦋

اون چیزایی که گفتم و شامل میشن؟

بله

کلا گوشی‌های سری S سامسونگ خوب و باکیفیت هستن

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

بلهکلا گوشی‌های سری S سامسونگ خوب و باکیفیت هستن

آخه من شنیدم هنگ میکنن نمیدونم 

بهترین مدل است چیه

من همسرم اس ۲۴ اف ای بود ک دزد امون نداد بفهمیم خوبه یا بد 🙂

ولی درخواستت رو از هوش مصنوعی مثلا از چت جی پی تی یا کوپایلوت بپرس اسم همه ی مدل هارم بنویس اون خودش از هر نظر که بهش بگی برات میگه چه فرقی دارن 

فقط دقیق و با جزئیات بپرس

و حواستم به اندرویدشون باشه و اینکه تا چ سالی اپدیت براشون میاد 

اگر میتونستی جدیدترم بخری باز بهتر

من پسر کوچیکم شیائومی نوت سیزده ردمی داره دخترمو فک کنم a15

ولی ف‌ کنم برادرم میگفت a54خوبه دو سه سال قبل اینو خرید فک کنم و هنوزم همونو داره

آخه من شنیدم هنگ میکنن نمیدونم بهترین مدل است چیه

بببین ابدا ابدا هنگ در کار نیست

من اس ۲۴ اولترا دارم درجه یک اما الان اس ۲۵ اومده

همسرمم که کلا ده پونزده روز دستش بود اونم عالی بود ولی دزدینش

اینم یادت باشه سعی کن گوشی پرچمدار بخری ببین چقدر پول داری تو همون رنج اما ی پرچم دار

من هنوزم گوشی قدیمیم گوشه ی خونش ماله سیده سال قلل هست نوت تری هنوط مثل روز اولش بدون کووچکترین باگ و مشکل و هنگی

من همسرم اس ۲۴ اف ای بود ک دزد امون نداد بفهمیم خوبه یا بد 🙂ولی درخواستت رو از هوش مصنوعی مثلا از چ ...

آخی الهی بمیرم 🥺 ایشالا خدا یه پول گنده بهتون بده یه گوشی عالی باش بخرید🦋🌿

ممنونم از راهنماییتون 🙏🏻 💕