2777
2789

من ماه قبل میکرو انجام دادم که منفی شد  و دیگه به دلایلی انجام نمیدم

آیا ممکنه طبیعی باردار بشم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعيد ميدونم ،طبيعي بتوني بشي....ميكرواينجكشن كردي؟

آره عزیزم.ولی منفی شد.

خودم 5 تا تخمک خوب داشتم که دو تا جنین داد و هر دو  را انتقال دادن ولی منفی شد

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
گلم مشکلتون چیه که میکرو کردی؟ شوهر من تحرکش کمه هیچ جوره هم بالا نمیره 

همین منم مثل شما

شوهر من مشکل داشت منم طبیعی حامله شدم

مبارکه عزیزم .به سلامتی بغلش کنی.

چند وقت طول کشید تا باردار شدی؟

پسته گردو بادام فندق بادام زمینی. خشخاش پودر نارگیل و عسل و کنجد و زعفران قاطی کن...گردهی درخت نخل.. ...

فایده ام داشت؟

واریکوسل نداره ؟ شوهرم دوطرفه داره این هفته عمل میشه

نه دکترم رفت گفت واریکوسل نداره

مبارکه عزیزم .به سلامتی بغلش کنی. چند وقت طول کشید تا باردار شدی؟

مرسی عزیزم انشالله قسمت شما بشه

یه دوره دارو مصرف کرد بهتر نشد هیچ ضعیف تر شد دکترش گفت برید مرکز ناباروری ما هم شرایطمون جور نبود بچه نمیخاستیم بیخیال شدیم دو سال جلوگیری طبیعی میکردیم ناخاسته باردار شدم

فکرشم نمیکردم بشم

چقد استرس کشیدم تا جوابای آزمایش سلامت جنینش بیاد اخه دکتر گف سرخود حامله نشو خدای نکرده مشکل دار میشه که شکر خدا نشد

روی سنگ قبرم چیزی ننویسید...