2777
2789
عنوان

بنظرتون کدوم بهتزه واسه ازدواج

209 بازدید | 24 پست

اونی که کارمند شرکت نفته ی ماشبن ی زمین داره 

شیش ماه دیگ میاد جلو برای ازدواج  و یجلسه قبلش خواستگاری  اومده

۲۸ سالشه دوستم داره ولی ت شهر خودتونه

اونی که فعلا درس سربازیش تموم شده فعلا دنبال  کاره حقوق ۱۵/۲٠ اگه پیدا کنه میگیره 

۲۳:سالشه  ولی خیلی عاشقته ولی هنور کار نداره ماشینم نداره ولی ی شهز دیگ باید بری

اولی

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی گه عاشقع با اون چون تماااام تلاشش میکنه خوشبخت شی چند سال نامزد و عقد بمون که اوکی شه همه چی تازه شهر دیگه بهتره چیه شهر خود ادم تکراره

ازدواج بدون عشق هرچقدرم پول داشته باشه عین زهر تلخه طبق تجربم🖤

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
وولی دومی عاشقته برات گریع میکنه زمین زمانا بهم میرزه د. می متطقی تره کار با منطق پیش میبره

ببین مسعله این با عقل تصمیم بگیری یا احساس آخه دومی حتی یه کار ثابت نداره 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

کسی گه عاشقع با اون چون تماااام تلاشش میکنه خوشبخت شی چند سال نامزد و عقد بمون که اوکی شه همه چی تاز ...

من  اولی خیلی دوسش دارم اونک واقعا دوسم داره و زمانی که باهم دوست بودم توی چهارماه  به قولش عمل کرد اومد خواستگاریم  و قرار به ازدواج  شد ولی من دست از پا خطا کردم 

و یسری چت بین منو رابطه قبلیم شدد

اولی فرهنگش شبیه خودتونه دومی خیلی باز مهمومی مختلفت پارتی مشروب

تو عاشق اولی یا دومی؟ اولی گزینه بهتری با این اوصاف