2777
2789

من اصلا منکر پارتی نیستم . سهمیه ها هم ک الی ماشالا . ولی این که خودتون رو توجیه می کنید ک آزمون های استخدامی الکیه فرمالیته است و فقط جیب مردم رو خالی میکنن اشنا و فامیل خودشونو میبرن سرکار خیلی مسخره است . دارید بهانه تراشی می کنید واسه تنبلی خودتون . 

من منظورم ارگان های خصوصی نیست . جاهایی مثل آموزش پرورش آزمون وکالت قضاوت سردفتری آزمون سازمان تامین اجتماعی و بانک و ادارات و اینطور جاهای دولتی 

🖤

تو یه تاپیک گفتم من حقوق خوندم دانشگاه آزاد و آزمون سردفتری قبول شدم . خواهرمم حقوق خونده بود تو پیام نور اونم الان سردفتره  . تو هفت آسمون یه ستاره هم نداشتیم فقط شب و روز خودمون درس خوندیم 

🖤

پسرداییم آمار خونده بود تو پیام نور اونم استخدام سازمان تامین اجتماعی شد . پسرعموم مدیریت مالی خوند بود اون الان کارمند بانک شهره . داداش خودمم شبانه روزی درس میخوند کنکور رتبه تک رقمی آورد الانم قاضی . ما نه رشوه دادیم نه پارتی داشتیم نه اصلا از گلومون پایین میره ک بخواییم به ناحق جای کس دیگه ای رو بگیریم 

🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم موفق باشید

مدرک سردفتری باهاش چه کار میشه کرد؟!من رشته ام حقوق نیست میخوام بدونم حقوق بخونم و بعد آزمون سردفتری بدم بعدش باهاش چه کار می تونم بکنم؟

ماشالا چه خانواده درس خونی هستینبا ارشد حقوق میشه سردفتر شد؟

نمیدونم خوبه یا بد ولی جو خانواده ما هم از طرف مادر هم پدر به شدت درس خوندنه . یعنی یکی بره دنبال شغل آزاد همه یه جوری بهش نگاه میکنن انگار آدم فضاییه . از هر شغلی چند تا چند تا داریم . پزشک در انواع تخصص ها . پرستار . تکنسین اتاق عمل . داروساز ، انواع مهندسی ، کارمند بانک ،وکیل قاضی سردفتر هر چی فکرشو بکنی . همه فقط دنبال درس خوندن هستم ک تو فامیل آبروشون نره 

با لیسانس حقوق میشه سردفتر شد . من خودم لیسانس دارم خواهرم ارشد

🖤

سلام عزیزم موفق باشیدمدرک سردفتری باهاش چه کار میشه کرد؟!من رشته ام حقوق نیست میخوام بدونم حقوق بخون ...

سردفتر اسناد رسمی میشی . دفتر میزنی . همون ک عامیانه بهش میگن محضر. تابلو آبی رنگ داره . کارش هم ثبت انواع سند 

🖤

برای سردفتر شدن نباید استخدام ارگان دولتی باشیم؟

نه سردفتری یه آزمون داره قبول شدی باید خودت سرمایه بذاری دفتر رو تاسیس کنی مردم بهت مراجعه کنن واسه کارای ثبتی. به هیچ مجموعه دولتی وابسته نیست . با اداره ثبت در ارتباطه فقط

🖤

من که بدون پارتی شدم قبول دارم پارتی بازی هم زیاده اما خیلی ها هم بدون پارتی قبول میشن

موفق باشی ❤️ منم میگم پارتی هست اما نه این ک بشینی خونه بگی من واسه چی آزمون شرکت کنم من ک پارتی ندارم . این همه بدون پارتی فقط با تلاش قبول شدن ‌ 

🖤