2777
2789

یه شهر دیگ اس حدود ۱/۵ ساعت فاصله اس امتحان هم داره نمی تونه بیاد شهر ما از طرفی همش میگ دخترم دخترم میخوام ازش بگیرم هر طور ک شده😂

هدیه چطوری ازش بگیرم

خواهران دوقلو در افسانه نی نی سایت😅🩷🩷باردار نیستیم تیکر کنکورمونه نپرسید کی زایمان میکنید پلیییییز😐🤣

کارت هدیه مجازی 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو روزه دختره دخترت کادو می خواد

حالا که خیلی زخمی‌ام و غم‌زده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟ مرا ببوس برا بغض آخرین نگاهم                   خدایا ممنونم برای همه چی                                        بند بند وجودم بی قرارته M💍

نامزد یا دوست پسر

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
کافیه اولین سال کادو بده دیگه همه ی سال ها میگیره برات،شوهر من ۱۷ساله برام میگیره

خب منم همین میگم 

ولی چی بگیرم ازش

خواهران دوقلو در افسانه نی نی سایت😅🩷🩷باردار نیستیم تیکر کنکورمونه نپرسید کی زایمان میکنید پلیییییز😐🤣