2777
2789
عنوان

بیشعوری مدرنیته 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 39 پست

سلام 

قصد بحث با شما رو ندارم ولی مثالتون من رو قانع نکرد 

اگه بحث ترحم هست یا سر پرستی گرفتن یک زن معلول چرا یک مرد مجرد به اصطلاح این فداکاری رو در حق اون خانم معلول نکنه نه یک مرد متاهل که خودش زن داره زندگی داره 

آیا فقط بحث سرپرستی هست مگه لازمه آقا ارتباط داشته باشه پول رو بده خانمش به اون خانم معلول کمک کنه یا ا حتی خود آقا مگه قراره محرم باشه 

اگه بحث محرمیت هست حتی اگه زن معلول هست یا خانم معلول میل جنسی داره یا اون آقای متاهل بهش پیدا می‌کنه وانجام میدن چرا باز یک مرد مجرد نه معلول 

به نظر من اول و آخرش این کار چند همسری فقط فقط هوس وتنوع هست از سمت آقا وقربانی شدن احساس خانم وغرورش حتی همون خانم معلول 

دیگه بحثی ندارم فقط خواستم بگم مثالتون بی جا هست منطقی نیست 

سلام قصد بحث با شما رو ندارم ولی مثالتون من رو قانع نکرد اگه بحث ترحم هست یا سر پرستی گرفتن یک زن مع ...

سلام این یک مثاله، چون مرد مجرد میل داره بره سمت یک خانم سالم و... 

دیگه همه میدونیم مردا چی میخوان...

ببخشید یک سوال،آیا شما میتونید با خدا سر جنگ بگیرید و خدارو شکست بدید ؟ آیا خدا حقی با این حکم از خانم ها گرفته؟

هرچیز خدا توی این دنیا حکمتی داره دلیل نمیشه چون ما علت اصلی رو نمیدونیم پس خدا کارش اشتباه باشه

دیگه  چطور خدایی میشه که اشتباه داشته باشه؟؟

بعدشم این موضوع در فرهنگ های مختلف به طرق مختلف هم باهاش برخورد میشه شاید ما نخوایم ولی فرهنگی هم هست که خودش میره دنبال زن بعدی تا ده شکم هم اون بزاد

باهمم عین دوتا دوست زندگی میکنن.  هر پنج انگشت یکی نیست. بعدشم در کنار اون آیه اومده اگه عدالت رو رعایت کنید. در اصل یعنی خدا شرطی گذاشته حالا اینکه یک مردی پدسوخته بازی دربیاره و اعتقادی به قران نداشته باشه بعد همین نصف آیه رو بهونه کنه مشکل از اونه.  اصل حکم خدا درسته و پا برجاست و هر حکمی شرایطی داره دیگه مثلا کسی که عذر داره توی اون مدت نباید نماز بخونه  اما گفتن نماز نخوندن مرتکب کفر شده... خب خدا اونجایی که خانم عذر داره حکم داده نماز نخونه. پس خدا حکم به کفر خودش داده؟؟؟

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام این یک مثاله، چون مرد مجرد میل داره بره سمت یک خانم سالم و... دیگه همه میدونیم مردا چی میخوان.. ...

خوب هر کس منطقی داره بخوایم باهم بحث کنیم تا صبح باید من بگم شما بگی که قانع بشیم یا نشیم 

تهش شما هم حرف من رو قبول داری دیگه فقط میگی حکم خداست هیچی نگم اعتراض نکنیم منم فقط برام سواله 

دیگه آدم معلول یا هر شرایطی باید با مثل خودش باشه یا مردی فداکاری کنه بگیره حالا یا جداشده یا زنش مرده یا هر چی ولی متاهل نباشه 

این ها نیست همین مسیله حجاب هم برای زن هاست مرد فقط عورتش پوشیده باشه کافیه 

نمی‌دونم ما که رعایت کردیم زندگی کردیم ولی به قول شما که میگی حکمت نتونستم بفهمم حکمتش چیه عدالتش کجاست 

دیگه عرب ها فقط این چند همسری رو دارن یا اقوام عقب مونده تو قبایل آفریقا و..

الان تو غرب یا خیلی جاها دیگه که نمی‌گم متمدن هستن فقط از حقوق بشر حرف میزنن نه حقوق مرد یا حتی هندوها فقط یک همسر رو میگن خوب این ها رو هم باید ببینید دیگه 

حالا شما میگی عدالت تو آیه شرط شده آیا اگه طرف میخواست عادل باشه اصلا می‌رفت زن بگیره رو‌زنس این شد عدالت اگر هم رعایت نکنه مگه تو قرآن گفته میایم یقه اون آقا رو میگیریم چرا رعایت نکرد اصلا اگه اولی رو دوست داشته چرا دومی رو بگیره حتما دومی رو بیشتر خواسته که گرفته دیگه باز کجاس عدالته

به هر حال آقایون هم میگن برای ثوابش سرپرستی کردیم خوب چرا پس پول کمک طرف نمیکنی حتما باید سرویس هم از زنه بگیرن که کمکش کنن نه به نظرم فقط فقط هوس هست میل جنسی 

ما که دیگه مسلمونیم دین هم میگه فقط تسلیم چرا نه دیگه این چند صباح هم مبگذرونیم اون جا هم بیس تا حوری بدن به شوهرمون ببینیم فقط 

اگه شما خانم باشی باید درک کنی چی میگم توجیه نداره این کار یا دفاع

خوب هر کس منطقی داره بخوایم باهم بحث کنیم تا صبح باید من بگم شما بگی که قانع بشیم یا نشیم تهش شما هم ...

همین دیگه شرطش عدالته پس نمیتونه وقتی دومی رو دوست داره اولی رو ناراحت کنه  این خودش میشه نقض عدالت

هر زنی تن به این موضوع نمیده حتی بوده زنی با میل خودش برای شوهرش زن دوم گرفته به نیت بچه دار شدن.  ۱۰ تا خودش ده تا هم زن دومه.

همه جور آدمی هست مگه پنج انگشت یکی هستن.

اونی هم که با جدیدترین روش ها هم بچه دار نشه با این حکم میتونه بچه دار بشه

عرض کردم این حکم رو میشه با مثال چاقو هم درک کرد. چاقو هم استفاده بد داره میشه سر یک مادر و فرزند رو ببرن مثل داعشی ها

میتونه هم برای استفاده خوب باشه

اون چاقو اینجا بد هستش؟

یا کسی که سو استفاده کرده؟

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
همین دیگه شرطش عدالته پس نمیتونه وقتی دومی رو دوست داره اولی رو ناراحت کنه این خودش میشه نقض عدالته ...

خوب باز حرف یکی هست دیگه منم میگم چرا خدا چاقو دست مردا داده قانونی راحت با پنبه سر ببرن برن زن بگیره خیانت کنن صیغه کنن خدا که ذات بنده هاشو می‌دونه که مرداعذالت نمیتونن برقرار کنن زن هم آفریده خداست توش حس حسادت روحیات حساس ومادری وزن بودن قرار داده دیگه 

منم سوالم چرای این مورد هست 

مثل این که من دست بچم چاقو بدم به خودش وبقبه آسیب بزنه بعد من بگم به من چه بچه هه نمی‌کرد خوب من که عاقل تر ودانا تر بودم دیگه نباید میدادم 

حروم زاده بی شرف تاپیک منو گزارش میدی بی خانواده

چی شده

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خوب باز حرف یکی هست دیگه منم میگم چرا خدا چاقو دست مردا داده قانونی راحت با پنبه سر ببرن برن زن بگیر ...

چاقو رو ما دست بچه میدیم نه خالق چاقو

خدا هم اینو برای بندگان مومن گقته نه برای یکی که اصلا دین و ایمانی نداره و اهل گناه ‌ زنا و... است. اونی که میخواد گناه کنه چه خدا توی قرآن میاپرد چه نمیآورد، زنا میکرد و گناه ج.... میکرد

این یک دستور العمله 

مثل صیغه ، صیغه هم برای یک انسان مجرد هستش که واقعا شرایط ازدواج نداره و نمیخواد گناه کنه واقعا قصدش گناه نکردنه و تخت فشاره،یا زنی که دیگه سن ازدواج نداره و مشکلاتی داره و خودشم این موضوع رو راضیه. می‌تونه اینکارو کنه  که صیغه یک تعهده و معتبره اما زنا و رابطه حرام تعهدی نداره، سندی نداره کلا هم جرمه مدرک دادگاهی برای گرفتن مهریه نداره اصلا مهریه نمیدونن زنا رو...

ولی همین صیغه تعهد داره که باید دو دوره بگذره تا طرف بتونه صیغه کنه

اینا دستور العمل برای مومنین هستش، غیر از مومنین،  گناه کار ها  زنا میکردن و...ه خدا میگفت نمیگفت

خدا کسی رو زوری نمیبره بهشت یا جهنم

حکایت در دیزی بازه حیای گربه کجاست. هرکس بیاد سمت خدا ، خداهم کمکش میکنه هرکسم دوری کنه گرفتار آلودگی ها میشه هم روحی هم جسمی.

چاقو رو ما دست بچه میدیم نه خالق چاقوخدا هم اینو برای بندگان مومن گقته نه برای یکی که اصلا دین و ایم ...

نمی‌دونم حرفتون درسته ولی من با اصل قضیه مشکل دارم که مرد متاهل چرا باید خیانت کنه حالا زنا صیغه تا بینهایت یا عقد 4تا با هم 

مثال چاقو هم که گفتید وگفتم برای این باز نمیشه منظورم این بود خدا که میدونسته مردا نودونه درصد سو استفاده میکنن خوب نمی‌گفت نمی‌داد به قول شما فقط می‌گفت پسر مجرد که نمیتونه زن بگیره یا دختری که بیوه شده باهم نه آدم مزدوج

نمی‌دونم حرفتون درسته ولی من با اصل قضیه مشکل دارم که مرد متاهل چرا باید خیانت کنه حالا زنا صیغه تا ...

الان یک نفر شوهرش فوت میکنه.  نیاز هم داره هم مالی هم عاطفی و غیره

انسان مومنی هم هست، اگه دور و برش آدم خلافکار و بد باشه بهتره ازدواج کنه یا مرد مومنی که میتونه خرجیش  رو بده؟ موضوع اینه فکر میکنیم وقتی درباره درستیش حرف میزنیم پس شوهرمون حق داره بره ۳ تا بگیره نه اینطوریام نیست. خود رهبری گفتن حتی شوخیش هم با خانما نکنید.

ولی این حکم چندین جا به درد میخوره، ای بابا مرد هوس باز اگه بخواد هوس بازی کنه ها اگه این حکم هم نبود پ اصلا وجود نداشت بازم هوس بازی میکرد.

پس این بهونه هوس بازی نیست.

الان یک نفر شوهرش فوت میکنه. نیاز هم داره هم مالی هم عاطفی و غیرهانسان مومنی هم هست، اگه دور و برش ...

خوب چرا مرد متاهل بره این خانم رو بگیره می‌تونه با مردی تو شرایط خودش ازدواج کنه که در حق خانم دیگه هم ظلم نشه