2777
2789
عنوان

راهنمایی برای خرید لپتاپ

143 بازدید | 24 پست

سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید من ی لپتاپ میخوام برای مصرف خونگی که فایل فول اچ دی رو ساپورت کنه وقابلیت اتصال به تلوزیون رو داشته باشه،و هزینه اش زیر دو تومن باشه چی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فایل فول اچ دی رو نمیدونم ولی واسه من بلو ری رو هم باز میکنه. لنوو 1/500 خریدم سه سال پیش

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

فایل فول اچ دی رو نمیدونم ولی واسه من بلو ری رو هم باز میکنه. لنوو 1/500 خریدم سه سال پیش

لنوو چه مدلی؟؟

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
لنوو چه م دلی؟؟

نمیدونم بخدا ارژنگ رفت خرید آورد😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

نمیدونم بخدا ارژنگ رفت خرید آورد😁

بذار عکس مال منو بذارم

صفحش تاچه؟ لمسیه؟

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
لنوو هرکی گرفته میگه کیفیت خوبی نداره 

من ۳ -۴ ساله دارم خیلی خوبه. خیلی هم قشنگن .

بذار عکس مال منو بذارم صفحش تاچه؟ لمسیه؟

نه در اون حد نیست دیگه

من ۳ -۴ ساله دارم خیلی خوبه. خیلی هم قشنگن .

منم. حرف نداره.

بقیه برندا فقط پول مارکشونو میگیرن به نظرم