یه سوال دیگه مربا رب کنسرو نخود فرنگی و ... هرچی برای اولین بار درشو وا میکنم یا حتی کمپوت سیب ک درس میکنم بعد اولین بار ک درش وا میشه بااینکه درشو محکم میبندمو تویخچال نگهداری میکنم کپک میزنه یا رب گوجه بااینکه از قاشق تمیز و جدا استفاده میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رب رو ميشه فريز كرد . يا بريز تو ظرف شيشه اي و درشو هم باز بذار.ككنسرو نخود هم بايد خيلي زود مصرف بشه. براي مربا و اينا هم يه موادنگهدارنده هست كه ميتوني توي ظرفت بگردوني و بذاري خشك شه بعد توش مربا بريزي
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله