2777
2789
عنوان

شما با مقایسه کردن چیکار میکنید

139 بازدید | 13 پست

من امسال باید کنکور بدم 

در حد توانم و جوری که خودم راضی باشم درس خوندم 

ولی خب مطمئن نیستم رتبه ام کمتر از ۳۰ هزار بشه 

یه رشته رو هم دوست دارم و به اون فکر میکنم که با این رتبه اونو میتونم بیارم

ولی مادرم... مدام داره تحقیرم میکنه . منو با بچه فامیل که ۶ سال از من کوچیکتره و چون راهنماییه ولی خیلی درس خونه مقایسه میکنه در حالی که باباا اون خیلی از من بچه تره

یا مثلا میگه تو هم مثل بقیه هیچی نمیشه

یا خدانکنه بچه های من یکاره ای باشن 

و...

همش تخریبم میکنه 

۴ روز مونده به کنکور بدتر داره بهم استرس میده 

از طرفی هم به همه فامیل میگه 

سارا که درس نمیخونه منم اصلا ازادش گذاشتم میگم هرکاری خودت دوست داری

ولی بازم توی خونه نیش و کنایه میزنه 

حتی برادرامم بهم تیکه میندازن

خستم کردن متنفر شدم از همشون

مدام احساس میکنم اگر برم اون رشته ای خودم دوس دارم بخونم که (مدیریت بازرگانی یا اگر نشد حسابداریه) مامانم تا اخر عمرم میخواد تحقیرم کنه که چرا پزشکی نرفتی

چیکار کنم من از دستش 

چی بگم بهش اه

اگر واقعا به این مدیریت بازرگانی علاقه داری که هیچی 

ولی ببخشید اگر 🍑 درس خوندن نداری و خودتو به این رشته ها راضی کردی مطمئن باش بعد پشیمونی برات میمونه فقط

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

از من به تو نصیحت وقتی درس خوندی فکر نکن میری خراب میکنی 

اتفاقا میری و نتیجه خوبی میگیری

انتخاب رشته هم هرچی به رتبه میخورد انجام بده نگو اینو این دوس دارم اونو ندارم...

حسابداری میتونی اموزشگاهم بری

مدیریت هم به درد نمیخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر واقعا به این مدیریت بازرگانی علاقه داری که هیچی ولی ببخشید اگر 🍑 درس خوندن نداری و خودتو به این ...

عالی فرمایش کردی گل

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
اگر واقعا به این مدیریت بازرگانی علاقه داری که هیچی ولی ببخشید اگر 🍑 درس خوندن نداری و خودتو به این ...

نه بخدا میخونم هر روز ۱۰ ساعت میخونم 

اضطراب شدید دارم اصلا به درد رشته پزشکی با تنش بالا نمیخورم 

از طرفی به دندون فکر میکردم 

ولی مطمئنم نمیارم 

بخوامم پشت کنکور بمونم باز یه سال باید همش حرف بشنوم

چیکار کنم بنظرت

حسابداری یکی همینجا با سرویس و بیمه و هزار مزایا و حقوق خوب پیشنهاد داشت 

خوبه بنظرم هر رشته ای رفتی ی شغل خوب داشته باشی خوبه دیه الزاما ادم نباید دکتر شه ک پزشکی خیلی سخته خارج از تصور

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

از اول باید تیر خلاص رو میزی هم خودتو راحت میکردی هم اونارو میگفتی برنامه من واس کنکور اینه که دوسال ...

بهشون گفتم من احتمالا بمونم پشت

مامانم میگه ما حوصله نداریم باز بخاطر تو یه سال هیچ جا نریم 

اخه من چی بگم به این زن

عزیزم اصلا مهم نیست تو چه رشتهای قبول شی دکتر یا حسابدار مهم اینه شاد باشی و از اون لذت ببری من دیدم دختری رو که ماهی 8ت درامد داشت خوشحال بود و افسرده نبود و برعکس پزشکی که اصلا داغون بود مهم اینه هر جا هستی و هر کاری می کنی خوشحال باشی و حس انسان مفید داشته باشی و مامانتم کنترل استرس نداره از گزینه یک گوش در یکی دروازه استفاده کن و بعد از اول مهر لذت ببر از زندگی جدیدت

نه بخدا میخونم هر روز ۱۰ ساعت میخونم اضطراب شدید دارم اصلا به درد رشته پزشکی با تنش بالا نمیخورم از ...

من ندیدمت اطلاعی از شرایطت ندارم که بتونم راهنماییت کنم

ولی عزیزدل فاصله مدیریت بازرگانی و دندون که عرض میکنی فاصله خرم آباد تا سیاه چاله های فضایی راه شیری هست

بین این دوتا رشته های دیگه ای هست از فیزیو بگیر تا مامایی و پرستاری و معلمی و اتاق عمل وووو... 

رشته های مدیریت و حسابداری و.. تو ایران در یک صورت به درد میخوره که یا آشنای کارخونه دار داشته باشی یا بابات کارخونه دار باشه بری تو بخش مالی و اداریش کار کنی در غیر اینصورت ول معطلی. 

فقط یه نصیحت

با خودت رو راست باش و خودتو گول نزن

من خودمم کنکوری بودم.. 10 ساعت مطالعه با 10 ساعت درس خوندن خیلی فرقشه. 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند.