دلبربیقرار مدیر استارتر عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 650 عنوان میخوام شیرم خشک بشه 76 بازدید | 5 پست سلام خانما خوبید من ۱۲ روزه زایمان کردم بچه اصلا سینمو نمیگیره همه راهارو امتحان کردم زیر سینه انقدر گریه میکنه کبود میشه منم شیرم زیاده سینه هام تند تند پر میشه همش مجبورم بدوشم خسته شدم اخر هفته هم قراره برم شهرستان اونجا خیلی اذیت میشم چیکار کنم شیرم خشک بشه بگیرم زیر اب سرد؟ به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍 1404/02/08 | 12:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کنجدی۹۵۰۳ عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 3228 به بچه شیرخشک دادین روز اول؟ برو دکتر دارو میده شیرت خشک میشه
دلبربیقرار مدیر استارتر عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 650 به بچه شیرخشک دادین روز اول؟ برو دکتر دارو میده شیرت خشک میشه اره سینمو نمیگرفت از گشنگی همش گریه میکرد مجبور شدماصلا نوک ندارم نمیگیره خسته شدم به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍
کنجدی۹۵۰۳ عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 3228 اره سینمو نمیگرفت از گشنگی همش گریه میکرد مجبور شدماصلا نوک ندارم نمیگیره خسته شدم رابط سینه بخر نوکش پلاستیکیه بچه راحت میگیره
دلبربیقرار مدیر استارتر عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 650 رابط سینه بخر نوکش پلاستیکیه بچه راحت میگیره اخه تا کی باید با رابط شیر بدم بهش خیلیام میگفتن رابط خریدیم نچسبیده به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍
کنجدی۹۵۰۳ عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 3228 اخه تا کی باید با رابط شیر بدم بهش خیلیام میگفتن رابط خریدیم نچسبیده رابط تمام دایره بگیر نیم دایره خوب نیست .تا یکم بزرگتر بشه خودش سینه تو میگیره وباید تحمل کنی شیر خشک ندی بزاری زیر سینه ات فشار بدی تاشیر بره دهنش مزه مزه کنه