2777
2789

موقع دعوا خودش گفت که علاقه ای به من نداره و با من هیچ ارتباطی هم نداره می‌خواستیم طلاق بگیریم برادر شوهر و جاریم گفتن به خاطر بچه ها بمونید یعنی اگه جدا می‌شدیم بچه ها چه آسیبی میدیدن؟؟ پس خودمون چی آیا ما آدم نیستیم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون حق انتخاب داشتین حالا به هر دلیل خراب کردین وانتخاب غلط داشتین اما بچه ها کوچکترین حق انتحابی نداشتن تا اخر عمرشون هم تحت تاثیرشما دونفر و رابطتتون هستن حالا چه طلاق چه زندگی پرتنش

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

شک نکن که دوتاتون ازدواج میکنین وووو این نامادریای بدجنسا خدا نصیب بچتون کرد اونوقت کی جوابگو دلشکسته بچتونه؟!

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ.. متاهلم 

شک نکن که دوتاتون ازدواج میکنین وووو این نامادریای بدجنسا خدا نصیب بچتون کرد اونوقت کی جوابگو دلشکست ...

میخواستم خودم نگه دارم و بزرگ کنم خودم یه زن مستقل و اجتماعی هستم میتونم هم نقش مادر هم نقش پدر رو پر کنم هرچند برام سخت بود 

میخواستم خودم نگه دارم و بزرگ کنم خودم یه زن مستقل و اجتماعی هستم میتونم هم نقش مادر هم نقش پدر رو پ ...

میده بهت شوهرت ؟ اگه میده خیلی خوبه گناه دارن طفلیا

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ.. متاهلم 

تاپیک آخرت گفتم : درجه ی دوستی 

درجه ی دوستی اینطوری حساب میشه 

( سال ۹۶ اتفاقی دیدم )

بعدش : اهورا مشکان ازدواج رو سرچ کردم همون سال ۹۶

************&&&&&&&&************

اینم که سال ۹۴ پیدا کرده بودم 

اگه تمایل داشتی در خصوصی برات محاسبه میکنم ( بدون هزینه ) 

تاپیکشم زدم در اون کاربرین @سایوجان  ( البته تعلیق یکطرفه شده ) : طالع بینی ازدواج ( خواستی ببین ) 

در این کاربریمم تاپیکش هست فقط توضیحات اصلیش مونده که به زودی تایپ میکنم اونوقت شمارو هم خبر میکنم