2777
2789
عنوان

چک کردن گوشی

96 بازدید | 22 پست

بنظر تون درسته ادم گوشی کسیو بگیره چک کنه من یجورایی دارم با یکی اشنا میشم بعد اون میگ وقتی باهم اوکی شدیم گوشیت باید بدی من چک کنم من خودم دوست ندارم گوشی شو چک کنم یا گوشیم چک کنه البته هیچیم ندارم بنظر تون از اول این اجازه رو بدم یا ندم میترسم دردسر شه یعنی ب مشکل بخوریم 

نه نده گوشی شخصیه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوشی یک وسیله شخصیه و اگ میگه ک چک کنم ینی ک شک داره ب شما و درکل آدم شکاکیه دوطرف وقتی ب هم اعتماد داشته باشن این مسخره بازیارو ندارن ب نظرمن

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

کلا یعنی اجازه شو ندم بهتره نه نه گوشیش چک کنم نه گوشیم بدم بهش

اره بنظرم خوبه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

اجازه بده به نظر من تو رابطه چیز خصوصی وجود نداره البته مونده به نظر خودت چون بعدا تو ذهن پسر این می ...

ببین این کلا خیلی حساسه میگه با من میای بیرون هرجور دوست داری بگرد ولی وقتی خودت تنهایی گیرای چرت پرت میده البته من چند بار زدم تو پرش گفتم به تو ربطی نداره میگ شب از سرکار میری خونه با اسنپ برو تنها نرو گفتم ب خودم مربوطه یه بحثی کردیم بعد قانع شد میترسم ب همین ختم نشه بعد بگه میخوام رو اکانتت باشم فلان و.. 

به نظرم چک کردن خوب نیس اونم اول رابطهاما اگه طرف رمز گوشی نده و قایم کنه یه چند وقت بعد دوستی یه جا ...

اره درسته اتفاقا من مشکلی ندارم از اون بابت بهش رمز گوشیمم میدم مهم نیست ولی اینک گوشیم بگیره بخواد زیر رو کنه بنظرم قشنگ نیست

ببین این کلا خیلی حساسه میگه با من میای بیرون هرجور دوست داری بگرد ولی وقتی خودت تنهایی گیرای چرت پر ...

حق داری اینم هست اما اگه هم بگی نه باز بدتر میشه خودم طرفم اینجوری هست همه چیزمون دو طرفه شده بود هم من رو اکای اون بودم هم اون رو مال من بعد یه مدت به این نتیجه رسید که این چیزا چرته باید اعتماد کاملاً باشه 

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛