2777
2789

بچه ها جرعت ندارم به یکی سلام بدم

مثلا اگه به طرف زنگ بزنم یا پیام بدم اون لحظه نتونه ج بده هزار حرف پشتش میزنه منو هم بدبین میکنه

که آره ولت کرده و از دستی اینطور میکنه و بعدشم که مشخص میشه هیچ مشکلی نبوده میگه مگه من چی گفتم 

به راحتی آب خوردن بین و منو طرف مقابلم درگیری درست میکنه بعد میگه تو اعصاب نداری نمیتونی با کسی بسازی

تا حالا چندین کیس رو بخاطر دخالت ها و بدبینی هاش از دست دادم 

مثلا امروز صبح زنگ زدم به یه بنده خدایی کارش خیلی سنگینه گفت شب نتونستم بخوابم خیلی بیحالم مامانم میگه اینجوری میکنه که تو نزنگی بهش😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بپیچون هزار بار پرسید هزاربار بپیچون تا ولت کنه

میگم بهش آخه از مردم که طلب ندارم همون لحظه ج منو بده چرا الکی درگیری درست میکنی زشته بابا دختر بزرگم بزار زندگیمو بکنم

جدیدا کلا روابطم مخفیانس حتی با دوستای دختر

واااای از دست مادرهای کنجکاو😣

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بخدا خسته شدمیه خواستگار داشتم گفت مامانت خیلی کنجکاوه من نمیتونم تحمل کنم توی زندگیم دخالت کنه

شک نکن که دخالت خواهد که و نمیتونی مدیریت کنی ، اون بنده خدا هم حق داشته

من کسی رو میشناسم که زندگیش بخاطره دخالت های مادرش نابود شد و جدا شدن🤦🏼‍♀️

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

شک نکن که دخالت خواهد که و نمیتونی مدیریت کنی ، اون بنده خدا هم حق داشتهمن کسی رو میشناسم که زندگیش ...

منم خیلی موردا دیدم 

میخوام یه برخورد جدی داشته باشم دیگه روابطمم بهس نمیگم تا وقتی جدی شه

منم خیلی موردا دیدم میخوام یه برخورد جدی داشته باشم دیگه روابطمم بهس نمیگم تا وقتی جدی شه

اصلا چیزی نگو ، دلیل این رفتارت هم خودشون هستن، مادرتون باعث شده که شما ازش دوری کنید پس سرزنش نکنید خودتون رو بعدها..

در راس تمام رفتارهاتون احترام رو لحاظ کنید فقط کمی‌سنگین باشید همین .

ان شاءالله که به زودی کیس مورد نظرتون رو‌‌ پیدا میکنید و ازدواج موفق خپاهید داشت🤞🏻❤️