2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بد شده

من خیلی کم میام

میخوام کم کم کلا کنده شم

هیچ چیز آموزنده ای نداره

یه فضای کاملا متفاوت با جامعه

یسری عقیده ها اینجا حضورشون پررنگ تره

هیچی عایدم نمیشه والا 

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

و مهمتر از همه پر شده از ادمای بی ادب 

ای کاش موقع ثبت نام به جا ثبت شماره و جنسیت ، بررسی می کردن ببین ادب و مغز دارن یا نه ؟ یه جورایی شرط ورود میبود

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

دیگه حتما همون‌طوریه که اینجا نشون داده میشه

نه اینجا متفاوته بخدا

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

اگه اینجا چهره مثبت باشه در واقعیت چسه پس جامعه😐

جامعه افتضاحه دوستم وکالت میخونه استادش میگفت امار جرم جنایت خیلی فراتر از چیزیه که به مردم اعلام میشه میگفت انقدر امار تجاوز و قتل ناموس و محارم انقدر زیاده که مغزت سوت میکشه زندگی واقعی خیلی وحشتناک تر از این حرفاس

خیلی بد شدهمن خیلی کم میاممیخوام کم کم کلا کنده شمهیچ چیز آموزنده ای ندارهیه فضای کاملا متفاوت با جا ...

واقعا منم نمیدونم چرا میام اینجا😐😂البته منم زیاد نمیام 

ولی دوست دارم کلا کنار بزارم ادم بدبین میشه