2777
2789
عنوان

قلبم داره میترکه شوهرم زندانه

2387 بازدید | 87 پست

من موندم و دوتا بچه . بخاطر بدهی افتاد زندان . بابای خودش زمینی ک مال خودمونه رو آزمون گرفته نمیذاره بفروشیم هرکس مشتری رفته فراریش داده . قلبم داره میترکه بچه ها . میدونم خیلی تاپیک زدم ولی هیچکسی رو ندارم واسه درد و دل قلبم داره میترکه شب تا صبح اشک چشمم خشک نمیشه بچه ها همش میگن پس بابا کی میاد 

🖤

خدا خودش معجزه کنه برات

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مگه چقد بدهی داره؟

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته رفته. به چه جرمی. چقدره حبسش. می تونید آزادی مشروط یا تعلیق مجازات یا نظام نیمه آزادی یا رای باز بگیرین از اینا استفاده کنید. صبح تا شب پیش خانوادش باشه شب یا بعضی روزا بره و بیاد

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

وای خدا یعنی این روزام تموم میشه

اره میگذره انشالله عزیزم🫂🫂🫂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂