2777
2789
عنوان

ادمای باتجربه متاهل لطفا بیان

124 بازدید | 14 پست

دخترا من ۱۲ ساله ازدواج کردم،شوهرم کار درست حسابی نداره خودم از اول تاالان کارمیکنم مستاجرم فشار زندگی روی منه،اونم حرص میخوره ولی خب بیخیال تره،دیسک کمرداره زیاد نمیتونه کارسنگین کنه

اکثرشبا مسته بد دهنه و....خیلی دوس دارم جداشم ولی سرپناهی ندارم پدر مادرم بیرونم نمیکنن ولی خب شرایطش نیست بااونا زندگی کنم کسی هست راهنماییم کنه😔

شاغلی 

تو الانم مستقلی

مشکلت با طلاق چیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت داری خرج خودتو میدی دیگه جدا شی یه نون خور کمتر زندگیت راحت تر میشه. ببخشید اینطور میگما ولی خب شما دیسک کمرشو درک کنی کار سنگین نمیتونه کنه، چرا یه کار سبک نمیره انجام بده؟ یه درآمد داشته باشه حداقل... ولی مستی و بددهنیش اصلا قابل درک نیست

این مستیو من درک نمیکنم یعنی شب نمیاد خونه..؟؟

لابد دیر میاد بعدم تو حال خودش نیست شایدم تو خونه میخوره... خواهرم نامزد کرد تو نامزدی فهمید طرف اهل مشروبه یه لگد زدیم زیر خودش و خانوادش خداروشکر زود فهمید

لابد دیر میاد بعدم تو حال خودش نیست شایدم تو خونه میخوره... خواهرم نامزد کرد تو نامزدی فهمید طرف اهل ...

اره بعضی شباتوخونه میخوره،نمیدونین دیدن این صحنه هرچقدر درد آوره دوس دارم اونلحظه بمیرم

حسرت اینکه به ی آدم امن تو زندگیم تکیه کنم به دلم موندنمیدونم از دنیای بعدش میترسم

تو الانم تکیه ای نداری

نترس و برو جلو

به وقتش ادمش پیدا میشه ولی اگرم نشه، تو چیزی از دست ندادی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی