2777
2789
عنوان

مامانای خیلی صبور

190 بازدید | 23 پست

سلام من ۲۵سالمه و یه دختر ۲۰ماهه دارم و بچه دومم هم تااخر برج بدنیا میاد...نمیدونم قراره چی بشه چون من و همسرم هردو تو شهر غریب هستیم.راستش همسرم خیلی تلاش کرد ک این بچه رو س...ط کنیم اما من دلم راضی نبود و ایشون هم بخاطر من کوتاه اومد حالا گاهی میگه اما میبینم چقدر دلواپسشه براش مهمه که سالم باشه...الان میشه بگید کسی مثل من و شرایط منو دیدید یا ن...چطور مدیریت کنم؟اینم بگم بچه اولم شیر خشکی بود و خود به خود خودش شیرش رو قطع کرد حالا من هرروز براش شیر میگیرم و بالیوان میدم. که مشکلی براش پیش نیاد...اما واقعا بدون کمکی میتونم دوتاشونو بزرگ کنم اینم بگم دخترم خیلی اروم و وقتی پیش خودمون و تنهاییم کلا سرش با کتاباش و فیلم و اسباب بازی گرم میشه راهنمایی کنید....اینم بگم لطفا نگید چرا ۲تا پشت سرهم انتخاب من نبود اما اینکه قاتل بچه خودم نباشم انتخاب خودم بود

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم ۲۵ سالگی منتظر دومی بودم دست تنها . مادرو مادر شوهرم خودشون مریض بودن خواهرم هم سنی نداشت  فقط بچه ام چهار ساله بود از این نظر کار شما یکم سخت تره . 

اول الان که ۳۵ سالمه بهت بگم فقط بدون سخت و اسون میگذره . الان جفتشون مدرسه هستن منم اروم و بیکار و راحت 😁 پس همیشه به خودت بگو سخت نمیمونه میگذره . سعی کن با همسرت صحبت کنی که اقلا اون کمک به حالت بشه. در مورد امورات و کارای خونه هم سخت نگیر مثلا خودتو عذاب نده که حتما خونه تمیز بشه یا ظرفا شسته بشه . اگر توان مالی داری هفته ای دوهفته ای یه بار کارگر بگیر کارای خونه رو واسه ات انجام بده اگر با شوهرت همکاری کنید میگذرید از این روزا غصه نخور 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دمت گرم از اول شير خودت بدهمن كه به پسرم فقط شير خودم دادم نه كمكي دادم نه شير خشك مشكلي هم پيش ني ا ...

قصد دارم دومی رو شیر خودم بدم شیر خشک خیلی دردسر داره...میترسم کم بیارم

دو تا بچه سختی زیادش به بهانه گیری بچه اوله

اینکه هنوز اون مستقل نشده و دومی میاد و دوتا رو تنهایی بزرگ کردن سخته

بچه  های منم این مدلی شدن مثلا کوچیکه شیر میخورد بزرگه دستشویی داشت

یا شبا میرفتم بخوابونمشون بزرگه انتظار داشت کنار اون باشم و اونو بقل کنم

بیشتر اذیتایی که من شدم این مدلی بود- و اینکه کلا خونه رو باید ول کنی دو تا بچه خونه رو کن فیکون می کنن

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
سلام منم ۲۵ سالگی منتظر دومی بودم دست تنها . مادرو مادر شوهرم خودشون مریض بودن خواهرم هم سنی نداشت ...

همسرم ادم خوبیه تاجایی ک بتونه هم کمک حال هستش راستش خونه هم من کلا ادم کم خوابی هستم همیشه ۵یا ۶بیدارم و قبل بیدار شدن دخترم خونم ok...از لحاظ تربیت هم خوشحالم ک تو شهر غریبیم چون بچم با تربیت منو و پدرش بزرگ میشه 

دختر منم کوچیک بود پسر دومی ۶ ماهه دنیا اومد خیلی سخت بود منم تنها بودم حتی شوهرمم کمکم نکرد یه دورا ...

پس تو هم مثل منی...انشالله که عاقبت بخیر بشن

دو تا بچه سختی زیادش به بهانه گیری بچه اولهاینکه هنوز اون مستقل نشده و دومی میاد و دوتا رو تنهایی بز ...

وای منم وسواس دارم...اره حس میکنم منم اینجوری میشم...خداکنه صبور باشم

مبارک باشه برای من به خوبی گذشت الان دخترم رفت داوزده و پسرم نه سال و پنج ماه دارند دخترم رو تا یک سال و هشت ماهگی شیر دادم و کمکی شیر خشک چون بچه اول بود و سنم کم شیرم در حدی نبود بچه سیر بشه ولی برا پسرم کاملا شیر خودم تا سه سال دادم بدون شیر خشک خیلی عالی و راحت بزرگ شدند الان بدون هم نمیتونند باشند خیلی خوبه باهم بزرگ میشند دوست های خوبی برای هم میشن،  ببخشید میپرسم فرزند دوم جنسیتش مشخص شده؟ 

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

از مال تو خیلی سخت تر چون ۳تاپشت هم هستن ولی مردخوب تمام ماجراس مال ما که هیچی

همسر من خیلی رو بچه اولمون ک حساس بود همین الان هم هست همش دلواپسشه باور کن موهای سرش کلا سفیده الان واسه دومی هم مطمعنم همونقدر دلواپس میمونه...کمک میکنه اما اخرش هم مادر همه کاره خونس