2777
2789
عنوان

شوهرم از ترس خانواده ش هیچی به نامم نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 39 پست
اینکه میتونی مهریه رو بگیری درستهچون اگه پولی بینشون رد و بدل نشه این معامله باطله البته اینو به شوه ...

ببخشید یه سوال بابای من دوتا مغازه زده به نام دوتا داداشام پولی هم ازشون نگرفته حالا بابام به رحمت خدا رفته مامیتونیم اون مغازهارو ازداداشام پس بگیریم که بشه جز ارث بین همه ی بچهاتقسیم بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید یه سوال بابای من دوتا مغازه زده به نام دوتا داداشام پولی هم ازشون نگرفته حالا بابام به رحمت خ ...

پدرت به نام اونا زده تا ریالی به شما نرسه

فکر نکنم بشه عزیزم

ولی چقدر پدر بدی داشتی

حتی نصف ارثی که دین گفته به دختر نمیدن

ببخشید یه سوال بابای من دوتا مغازه زده به نام دوتا داداشام پولی هم ازشون نگرفته حالا بابام به رحمت خ ...

چقدر  توی وطن من زنها مظلوم و بی پناه  هستن

وقتی پدر  دلش نیاد  به دختر بده و هوای دخترش که خودش دنیا آورده را نداره

معلومه امثال شوهر اسی هم سر سوزنی احترام و ارزش برای همسرشون قائل نیستن و اونا هم دلشون نمی خواد چیزی به نام همسرشون کنن

پدر که این باشه

شوهر هم معلومه چیه😔😔😔😔😔😔😔

نه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چقدر توی وطن من زنها مظلوم و بی پناه هستنوقتی پدر دلش نیاد به دختر بده و هوای دخترش که خودش دنیا ...

درست میگی عزیزم منم ازهمین میسوزم داداشام بابام خونه دارشون کردمغازه بهشون داد ماشین دادحالا من ازبس اسباب کشی کردم دیسک کمرگرفتم حالا جالب اینجاست من تو خونشون کارمیکردم بابام پولشوخرج میکرداین انصافه

در واقع دختر ایرانی خونه ی پدر زندگی می کنه بدون اینکه اصلا اجازه داشته باشه نسبت به دارایی پدر احساس مالکیت کنه

پدر دختر چند تا قابلمه و بشقاب برای دخترش می خره یعنی زودتر از خونه ی ما برو

به شوخی هم میگن  دختر مهمون است و ...

ازدواج که کرد خونه ی شوهر هم حکم مهمون داره

رو کاغذ یک مهریه ی فرمالیته می نویسن و از روز اول به پرداخت نکردنش فکر می کنن

و جالبه کارهای خونه ، بارداری و شیر دادن و بزرگ کردن بچه ها هم هیچ ارزشی نداره و مردها فکر می کنن چون خودشون کار می کنند همه چیز باید به نام خودشون باشه

درست میگی عزیزم منم ازهمین میسوزم داداشام بابام خونه دارشون کردمغازه بهشون داد ماشین دادحالا من ازبس ...

نه انصاف نیست 

ظلم بزرگی در حقت کرده

ولی موندم برادرات چجوری خورده شون میشه؟؟؟؟

پدر بده اونا چرا بگیرن؟؟؟؟

خودشون باید حق خواهرشون را بدن

خوب وقتی خانواده ی دختر این باشه

آدم از پسر مردم چه انتظاری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جالبه بعد پدر و مادرها میگن   ما بین بچه هامون فرق نمی زاریم

حتی حاضر نیستند حالا که خودشون یک ریال به دخترشون ارث نمیدن  بگردن برای دخترشون شوهر پولدار پیدا کنن

تا برای دخترشون خواستگار میاد گردن کج می کنن و قبول می کنن و به تمام خواسته های خواستگار تن میدن

ولی بهترین امکانات  را برای پسرشون  فراهم می کنن 

پدر اگه واقعا دلسوز دخترش باشه جلوی خواستگار فقیر وااا نمیده 

می تونه بگه دخترم همه ی زندگی من است

نگرانش هستم و ..

آرد تو دهنشون است

نه انصاف نیست ظلم بزرگی در حقت کردهولی موندم برادرات چجوری خورده شون میشه؟؟؟؟پدر بده اونا چرا بگیرن؟ ...

بنده خداخودشون نشستن تومغزش خوندن که بزنه به نامشون دلشون برای ما میسوزه پدرم میگفت ارث باید به پسربرسه نه داماد

نه مهریه رو از پدر شوهر نمی‌تونی بگیری مگر اینکه توی قبال پدر شوهر ضامن مهریت شده باشه که میده 

به نظرم همه رو به نام همسرت باید بزنی اتفاقاً حدست درسته وقتی به نام پدر شوهرت باشه دیگه چیزی به تو و بچه‌ات نمی‌رسه ما باید تقسیم بشه بین برادرای شوهرت 

با شوهرت حرف بزن 

ضمن اینکه همین اول اسم به نام خودت بزنی رو نیار به نظرم مردا زود جبهه می‌گیرن