2777
2789
عنوان

پا درد کودک بعد از سرماخوردگی

196 بازدید | 14 پست

سلام خواهرا. کسی هست پیش اومده باشه بچش تو شرماخوردگی درد شدید پا بگیره خدای نکرده؟ بچم از هفته پیش ویروس گرفت ۳ بار بردم دکتر تا تبش قطع شد الان از دیروز پادرد داره. خصوصا صبح و نصف شب میخواد بره دسشویی خیلی درد داره😭

عید پارسال مااین ویروس رو گرفتیم بلانسبت بچه هامون فلج شدن تا چند روز ...

میگذره دورش من فقط ماساژ میدادم میبستم گرم نگه میداشتم کاری از دستم برنمیومد الهی من برای بچه ها بمیرم که این دردو تحمل میکنن🥲🥲🥲

اره منم ویروس گرفت پاهاش درد میکرد هیچی فقط است تحت میکرد با روغن ماساژ میدادم گرم نگه اش میداشتم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عید پارسال مااین ویروس رو گرفتیم بلانسبت بچه هامون فلج شدن تا چند روز ...میگذره دورش من فقط ماساژ می ...

من دارم از ترس سکته میکنم بچم رو تا به حال اینجوری ندیدم خواهر جان😭😭😭 تو رو خدا بگو چیزی نیست من آروم شم😭

[QUOTE=380333867]اره منم ویروس گرفت پاهاش درد میکرد هیچی فقط  با روغن ماساژ میدادم گرم نگه اش میداشتم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

آخ خدا خیرتون بده جواب میدین من نصف العمر شدم😭

نه چیزی نیس 

دورازجون بچه اتون پسرم هرساعت به ی جاش میزد ی بار گوشش ی بار پاس سرش اصلا تا خوب شد داستان داشتیم

من دارم از ترس سکته میکنم بچم رو تا به حال اینجوری ندیدم خواهر جان😭😭😭 تو رو خدا بگو چیزی نیست من ...

والا اگر همون ویروس باشه چیزی نیست پسر من تب کرد چند روز و همراه تب پادرد داشت جوریکه میخواست حتی بشینه سرجاش اذیت میشد ولی درد شدیدیه چون پسرم استانه تحملش بالاست ولی طفلی سراین درد گریه میکرد مادرش بمیره🥲🫶

ولی دورش گذشت یواش یواش درست شد

ماساژ میدادم اروم تر میشد 

با روغن زیتونی چیزی براش ماساژ بده ببند گرم بمونه میگذره ان شاالله 🫶

مادرهای عزیز حتما بزارید ساعتی در هفته بچتون با خاک بازی کنه

من قبلا نمیذاشتم هر ویروسی میامد دوتا پسرم میگرفتن

از وقتی فهمیدم بازی با خاک خودش یه واکسن هست

بچه هام یکساله هفته ای دوبار خاک بازی میکنن

سالی که گذشت جز ی سرماخوردگی کوچک مریض نشدن

والا اگر همون ویروس باشه چیزی نیست پسر من تب کرد چند روز و همراه تب پادرد داشت جوریکه میخواست حتی بش ...

آره یک هفته تب داشت گفتن ویروسی هست. آزمایش هم داد مشکلی نداشت . از دیروز درد پا داره .دقیقا همینجوری که شما میگین هست. پناه برخدا . ممنون عزیزدل . لطف کردین جواب دادین واقعا نگران بودم

مادرهای عزیز حتما بزارید ساعتی در هفته بچتون با خاک بازی کنهمن قبلا نمیذاشتم هر ویروسی میامد دوتا پس ...

آره موافقم ولی مثلا تو حیاط خونه خودتون یا یک جای کنترل شده

بخاطر این سگ گردانی ها بعضی پارک ها که محیط ماسه بازی داره یا کلا تو پارک 

اصلا نباید اجازه بدید بچه ها تو پارک با خاک بازی کنند 

آره موافقم ولی مثلا تو حیاط خونه خودتون یا یک جای کنترل شدهبخاطر این سگ گردانی ها بعضی پارک ها که مح ...

ديروز شوهرم گل باغچه راهم میزد این دوتا گل کرده بودن تو یک تشت یکساعت بازی می‌کردند 😍