2777
2789

با آهنگ بیقرارش آشنا شدم😔

قفلی زدم رو این آهنگ ب شدتتتتتت

چقد روح و روان آدمو تحت تاثیر قرار میده

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

دیدم الان تو یه تاپیک دیگه گفتی بیقرار بیقرار 😂

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

دیدم الان تو یه تاپیک دیگه گفتی بیقرار بیقرار 😂

داشتم اونو گوش میدادم آخه😂😂😂😂

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوانندهمورذ علاقه منه از بیست سال پیش

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
خوانندهمورذ علاقه منه از بیست سال پیش

من اصلا صدا و سبک خوندنشو دوس نداشتم

ولی اینو عالی میخونه

آهنگ بیقرار از خواجه امیری@نیکوپیماا

زدم گوش کردم قبلا گوش کرده بودم ولی اسمشو نمیدونستم معمولی هستش 

این آهنگ رو بزن آهوی منو کردن شکارش برای پیدا کردنش کردم از همه خواهش معرکه است قفلی زدم روش بهم بگو چطوریه آهنگش از نظرت🥰🥰

من از وقتی یادم میاد صداشو اهنگاشو دوست داشتم جز اولین خواننده هایی بود که از اهنگاش خسته نمیشدم این ...

محمدعلیزاده و امین حبیبی ک عشقن واقعا

زدم گوش کردم قبلا گوش کرده بودم ولی اسمشو نمیدونستم معمولی هستش این آهنگ رو بزن آهوی منو کردن شکارش ...

ببین آدمو پرت میکنه ب ی گوشه ای از گذشته

باش عزیزم حتما

آره گوش کردم خوب بود این آهنگی که میگم من روش قفلی زدم خیلی خوبه داره حرف حق رو میگه مخصوصا به اون د ...

گوش کردم عشقم

از ارشاد بود دیگه

آره اینم خوب بود

خوراک پسرایی ک شکست عشق رو تجربه کردن😂

آره عزیزم من عاشق آهنگشم به نظرم هم به دخترا هم به پسرا میگه این اهنگ

عههه ب نظرم حرف دل پسرا بود ک