2777
2789
عنوان

اصفحانی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 96 پست

لباسا اونجا چطوره؟قیمتاش مناسبه؟خرید عیدمو اونجا انجام بدم؟

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
دوستان اصفهاني از همه چيزشون تعريف مي كنند     گوش فيل رو با دوغ مي خورند     ...

شما نمیتونی بخوری دلیل نمیشه بقیه نخورن

ذائقه ایه این چیزا 

واسه ما به شدت خوش طعمه

خدایا نگاهتو ازمون برندار الهی آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خوب نیس؟

چيزي براي تماشا نداره . يه آتشكده مخروبه هست بالاي كوه . كه پله هاش و... همه خراب شده . به خاطر اينكه آتشكده بوده عمدا ولش كردن تخريب بشه . 

پايينش هم يك پارك هست كه پر از زنبور بود.... خيلي بد بود 

راستي كنار منار جنبان بيستني بخور . خيلي خوشمزه و ارزون

واسه همین گفتم یا خیلی خوشت میاد یا خیلی بدت میاد 

فک کنم بدم بیاد چون کلا دوغ دوس ندارم 

ولی گوش فیل خوردم دوس دارم

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
چرا خوب نیس؟

ی کوهیه ک بالاش اتشکده بوده ب نظر ی سری ها جالب میاد ک خیلی اهل تاریخ و هنر هستند 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
چرا خوب نیس؟

تقریبن تو حاشیه انتهایی شره ی کو سنگیه که بالای کوه قبلن ها اتشکده بوده واسه عبادت تقریبن خراب شده بناش جای خوش ابو هوا و قشنگیم نیس کلن صفا نداره

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد
لباسا اونجا چطوره؟قیمتاش مناسبه؟خرید عیدمو اونجا انجام بدم؟

اگه اخرای اسفند میای گرونه 

والا بعضی دوستای من باهم میرن تهران لباسای عیدشونو میخرن میگن ارزون تره 😞

هرچه در جستن آنی؛ آنی🙄
چيزي براي تماشا نداره . يه آتشكده مخروبه هست بالاي كوه . كه پله هاش و... همه خراب شده . به خاطر اينك ...

باشه باشه

بستنی ارزون😜😍😜

دوستان اصفهاني از همه چيزشون تعريف مي كنند     گوش فيل رو با دوغ مي خورند     ...

عزیزم مگ شما ترکیب مزه ها رو تا حالا امتحان نکردی؟مگ.فسنجون رو با رب انار درست نمیکنن بعد شکرم بش میزنن ملس بشه؟بهتره یکم بگردید و امتحان کنید بعد جبهه بگیرید اونم باداین لحن بد

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان
شما نمیتونی بخوری دلیل نمیشه بقیه نخورن ذائقه ایه این چیزا  واسه ما به شدت خوش طعمه

خانمي حق باشماست . صرفا براي دوستمون گفتم كه اصالتا اصفهاني نيست احتمالا باب طبعش نباشه .... 

فک کنم بدم بیاد چون کلا دوغ دوس ندارم  ولی گوش فیل خوردم دوس دارم

خورش ماستم سلیقه ای من خیلی هارو میشناسم که دوس نداشتن بعد نیای بگی افتضاحه

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد
اگه اخرای اسفند میای گرونه  والا بعضی دوستای من باهم میرن تهران لباسای عیدشونو میخرن میگن ارزو ...

اع واقعااا؟؟

منم تهرانم شنیده بودم اونجاارزونه گفتم لباسامونو اونجا بخریم

لباسایه طرح سنتی قشنگ داره اونجا؟

عزیزم مگ شما ترکیب مزه ها رو تا حالا امتحان نکردی؟مگ.فسنجون رو با رب انار درست نمیکنن بعد شکرم بش می ...

شما بد برداشت كردي 

منظورم اين بود اهالي اصفهان اعتماد به نفس بالايي دارند ... همين

علتش اینه گوش فیل طبعش گرمه بخاطر شهدو زعفرونش و برای ایجاد تعادل دوغ میخورن باهاش که طبع سرد داره بهرحال ارزش امتحان کردنو داره .لذت سفر به همین چشیدن و تجربه های جدیده

براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟
خورش ماستم سلیقه ای من خیلی هارو میشناسم که دوس نداشتن بعد نیای بگی افتضاحه

😆😆😆😆

اشالله ک خوشمزس درکل حتما امتحانش میکنم چون خیلی اسمشو شنیدم