2777
2789
عنوان

فیسای مادرشوهرم

137 بازدید | 12 پست

از آرایشگاه اومد گفت که فلانی گفته تو چقدر جوووونی ، یعنی ۴۸ سالته؟؟؟

مادر شوهرم سنش به قیافش میخوره ، ولی کمتر نه .

سه ساله عروسی کردم ، 

از روز نامزدی تا الان چندین دفعه گفته یکی از تو فامیلاتون گفته تو خواهر دومادی ، آخه خیلی شاد به نظر میای.

به نظرتون اینا رو از روی  حسادت میگه یا فکر میکنه من میگم پیره ، یا اینکه واقعا خوشحالیشو میگه.

داره رو اعتماد به نفسش کارمیکنه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده خدا هیچی تو دلش نیست بابا، ماهم یه معلم داشتیم سر کلاس میگفت ازین جور صحبتا که مثلا بهش گفتن جوون مونده میخواست پزه چی بده به ما یه مشت بچه مدرسه‌ای مثلا😂

اینارو گفت توهم دو سه تا بزار روش بگو آره بخدا خیلی جوون موندی 

حسادت به چی؟ خوشحاله و دوس داره توام تاییدش کنی اما انقد نمیکنی که هی به طرق مختلف بیان میکنه

حسادت چشمای رنگیمو ، و موهای طلایی و پوست سفیدم .

علاوه بر اونا ، میگه که خودش سفیده ، موهاش طبق مده ، از هیکل و تیپ خودش ، حتی از باسنا و سینه هاش تعریف میکه ، من چیو تایید کنم خب😂🤭🙈🙈🙈

بعد خطاب به من ، حالت چندشی میگه جوش زدی ؟

یا مثلاً میگه باسن داری 🤢

و...

حالا اینا برا خودش خیلیم قشنگه ، برا منم عیبه😅

حسادت چشمای رنگیمو ، و موهای طلایی و پوست سفیدم .علاوه بر اونا ، میگه که خودش سفیده ، موهاش طبق مده ...

اگر از خودش تعریف می‌کنه منظورش حسادت به داشته های تو نیست تو عروسشی آدم کیف می‌کنه اگه عروسش زیبا باشه. وقتی میگه جوش زدی چون انقد همه چی تموم تو رو دیده که به دلش نیس حتی یه جوش بزنی دلش نمی‌خواد همون یه جوشم تو صورتت ببینه

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه

اگر از خودش تعریف می‌کنه منظورش حسادت به داشته های تو نیست تو عروسشی آدم کیف می‌کنه اگه عروسش زیبا ب ...

کاش واقعا اینوطری بود  ، ولی درجه حسادتش به وضوح بالاست.

میخوام ببینم اگر اونایی که از آرایشگاه تعریف میکنه از سر حسادت نیست ، تاییدش کنم والا که هیچی.

کاش واقعا اینوطری بود ، ولی درجه حسادتش به وضوح بالاست. میخوام ببینم اگر اونایی که از آرایشگاه تعری ...

به نظر من مادرشوهر حسادت نمیکنه اگه میگفتی خواهر شوهر میگفتم درست میگی. منم مادرشوهرم از دست پختش خیلی تعریف می‌کرد ناراحت میشدم.اما  یبار بهش گفتم مامان فلانی دست پخت شما که بله خوبه ماشالا سی ساله آشپزید. اما بنظر شما دست پخت منم خوبه؟ یا باید بیشتر روش کار کنم؟ بعد گفت از هیکل فلانی یعنی شوهرم که چاق شده معلومه 

به نظر من مادرشوهر حسادت نمیکنه اگه میگفتی خواهر شوهر میگفتم درست میگی. منم مادرشوهرم از دست پختش خی ...

همه مثل هم نیستن خب 😉

مادر شوهر منم ، خیلی دست پخت عالی داره ، ازش همیشه تعریف میکردم، میومد خونمون از دستپختم عیب میگرفت  ، حتی به خودش اجازه میداد ، نوع برجی که جلوش میزارم تعیین کنه .

مگفت جلو من برنج خارجی نزار ، ایرانی بپز برام.

بار دار بودم نتونستم ظرف بشورم خونشون ،  ، گفت هرکی خونمون کار نکنه ، برم خونش کار نمیکنم.

بعدش اومدن  خونمون ی وعده موندن  ،  با شکم بزرگ حتی ظرفای نهارشم نشست ، ی استکان از جلوش بلند نکرد ببره تو آشپز خونه... همش دولا راست میشدم ...

نه عزیزم ، مادر شوهرم از اونا نیست که زبون بدی داشته باشه ، ولی ته دلش هیچی نباشه . اتفاقاً خیلی خوش سر و زبون داره ، بخواد تعریف کنه ، ازت ملکه میسازه😎

همه مثل هم نیستن خب 😉مادر شوهر منم ، خیلی دست پخت عالی داره ، ازش همیشه تعریف میکردم، میومد خونمون ...

خب تو باهاشون زندگی کردی خوب میشناسیش حتما. من به کلیت گفتم که اکثر مادرشوهرا از زیبایی و کدبانویی عروسشون ذوق میکنند. بنظرم اهمیت نده هر موقع هم خواست از خودش تعریف کنه بگو اگه اینجوری نبودی که عروس مثل من مصیبت نمیشد و بخند