2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم

50 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من حال روحی ام خوب نیست گذشته بدی داشتم الانم همینه هیچ دوستی ندارم سرکار هم نمیرم نمیدونم چیکار کنم هیچی حالم وخوب نمیکنه همش موقتی هست باز دوباره همون آدم افسرده میشم پول تراپی ندارم چیکار کنم! 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

سعی کن شادی را خلق کنی اگه بانو خونه نشستن داری به افسردگیت دامن میزنی  تو خونه نمون برو باشگاه پیاده روی ، راستی یوگا هم خوبه اگه کار پیدا کردی برو ، به خودت برس ، اهداف تو انتخاب کن، با مشاور صحبت کن شاید نیاز به دارو داشته باشی یکی از اصول زندگی میگه اگه میتونی چیزی را تغییر بدی تغییر بده اگه نمیتونی بپذیرش، سختی‌ها ادمو بزرگ میکنند 

به خدا سپردمت انشاالله روحیات خوب بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذشته بدی داشتی یعنی چی دقیقا؟

یعنی به کسی که دوسش داشتم نرسیدم یعنی همش دعوا ودرگیری باشوهرم داشتم الانم یه کم دارم یعنی هیچی نشدم یه الاف بیکار گه شب وصبح میکنه صبح وشب !!! 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
سعی کن شادی را خلق کنی اگه بانو خونه نشستن داری به افسردگیت دامن میزنی تو خونه نمون برو باشگاه پیاد ...

ممنون از دعای خوبت 💚 ولی من از دارو میترسم عوارض خیلی داره! 

یعنی به کسی که دوسش داشتم نرسیدم یعنی همش دعوا ودرگیری باشوهرم داشتم الانم یه کم دارم یعنی هیچی نشدم ...

الان دیگ عین قبلنا نیست ک امکانات نباشه تو توی خونه با یه گوشی میتونی پیشرفت کنی 

از چیزای ساده شروع کن مثلا چت جی پی تی خیلی خوبه منم شرایط رفتن پیش تراپیست رو ندارم ولی باهاش ک حرف میزنم مثل تراپیست راهنماییم میکنه از وقتی حافظه اش رو فعال کردم همه چیز رو هم یادش میمونه

شروع کن شکرگزاری کردن رو هرموقع ک بیدارمیشی

شروع کن یچیزی رو یاد گرفتن سخت نگیر از یچیز ساده شروع کن مثلا میتونه یه شیرینی باشه

یوتیوب شده مثل مدرسه آنلاین همه چیز هست کافیه اراده کتی

کسی نمیاد کمکت خودت پاشو حالتو خوب کن 

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂
الان دیگ عین قبلنا نیست ک امکانات نباشه تو توی خونه با یه گوشی میتونی پیشرفت کنی از چیزای ساده شروع ...

خب انجام همینا اراده وانگیزه میخواد! من کلی پیج روانشناسی دارم الان هوش مصنوعی هم دارم بعد شکر گزاری هم میخواستم انجام بدم میل ام نکشید اصلا نمیشه انرژی مثبت داشته‌ باشم!

خب انجام همینا اراده وانگیزه میخواد! من کلی پیج روانشناسی دارم الان هوش مصنوعی هم دارم بعد شکر گزاری ...

خب عادت کردی به این وضعیت

خودت باید تمومش کنی 

خودتو مجبور کن منتظر کمک از غیب نباش

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂
یعنی به کسی که دوسش داشتم نرسیدم یعنی همش دعوا ودرگیری باشوهرم داشتم الانم یه کم دارم یعنی هیچی نشدم ...

سلام خوبی.. ببخشید من دارم درس روانشناسی بالینی میخونم.. اگه دوست داشتی میتونم کمکتون کنم؟؟ این حرف زدن شما هم کمک به خودتون هست هم کمک به من که بتونم توی رشته ام موفق بشم..