2777
2789
عنوان

اصلا فک نمیکردم شوهرم همچین ادمی باشع

| مشاهده متن کامل بحث + 5640 بازدید | 286 پست
قبل عروسی که سهله بعد ازدواج هم خیلی از مردها خیییلی کارها میکنن من یکی دید خوبی نسبت به هیچ مردی ند ...

عزیزم همه رو با هم قیاس نکن مردا هم الان همشون میگن زنای متاهل همه الان دوست پسر دارن؟؟؟؟درسته این حرف ..؟؟؟قضاوت نکن هیچ وقت

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با رفتار هیچ کس کار ندارم اگه یکی از این مشکلها رو استاتر داشت شوهرش میکشتتش به گفته خودش ؟؟؟؟من فقط دلم برای زنها میسوزه ....این که استاتر گفت دست و دلبازه بغلم میکنه .خیلی دلم براش سوخت ..چون این چیزها تو اکثر مردها هست ولی این دلش رو خوش کرده به این چیزا .امیدوارم استار. مشکلت حل بشه

شوهرمن قبل ازدواج حتى با يه دختر حرف هم نزده بود و يه افتاب مهتاب نديده ى .واقعى بود. الانم بعد 13 س ...

عزیزم دور و برم خیلی هارو میشناختم که دقیق هم نظر شما بودن ولی همسرتون آنچنان گذاشته تو کاسشون که شوک شدن البته امیدوارم برای شما هیچ وقت اتفاق نیوفته و همیشه خوشبخت باشید فقط هیچ وقت به یه مرد صد در صد اطمینان نداشته باشید که این جنس مرد خیییلی جلبه 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
نه قبل ازدواج،، اخه انقد قسم اینا میخورد ک من محفوظ ب حیا هستم و این حرفا ،،، اصلا نمیدونستم انقد بی ...

من شنیدم کسی که لفظا و صراحتا اقرار کنه محفوظ به حیاست؛واقعا ریگی تو کفشه.. وگرنه حیا و عفت تو وجود کسی باشه از چشماش و حرکاتش جار میزنه.. نیاز به گفتن و اقرار نیست.. 

اللّهُم صَل عَليٰ مُحَمّد وأل مُحَمّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

استاتر حالا که به طلاق فکر نمیکنی البته کار خوبی هم میکنی ...اما. یه سره نری سر شوهرت باهاش دعوا کنی روش باز بشه ..همه تو زندگیشون یه جور مشکل دارن دیگه برای شما هم اینطوریه.خدا کمکت میکنه نگران نباش

عزیزم همه رو با هم قیاس نکن مردا هم الان همشون میگن زنای متاهل همه الان دوست پسر دارن؟؟؟؟درسته این ح ...

من نظر شخصی خودم رو گفتم قبلا خیلی دید مثبت داشتم ولی چیزهایی از کسایی دیدم که باور کردنی نبود برام مردهایی هم که تا الان کاریی نکردن مطمءن باش یا موقعیتش پیش نیومده که اگه بیاد راحت انجام میدن یا اگه خیییلی خوب باشن و جلوی خودشون رو بگیرن تو ذهنشون ذاتا دوست دارن چنین کارهایی رو معصوم که نیستن ذات و سرشتشون اینجوری بدشون نمیاد رابطه های متفاوت داشته باشن 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
عزیزم دور و برم خیلی هارو میشناختم که دقیق هم نظر شما بودن ولی همسرتون آنچنان گذاشته تو کاسشون که شو ...

اخه اينا خانوادگى اينجورى نيىستن به زن و بچه پايبندن شديد. ولى حيف که دوستش ندارم و اصلا به دلم نميشينه.