2777
2789

نوشتی انشاالله برای خودت اتفاق بیوفته! چقدر ادم میتونه پست و بد ذات باشه واقعاکه 

چرا اینقدر رو این مسئله گارد داری دختره طلاق گرفته حتما به مشکل خورده چیزی از ارزش هاش کم نمیکنه  که اگه هم جورنشه من خدارو شکر میکنم چون اعصاب روانش راحته از دست ادمی مثل تو ! این چیزا به شما ربطی نداره برادرت با کی ازدواج کنه با هرکی ازدواج کنه انتخاب خودشه به شما هم ربطی نداره حسود نباشیم 

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای یه نفهم دهاتیم تو مجازی اینو بهم گفت جالب اینه حتی خود نامزد سابقم با این ادبیات با من حرف نزد ...

واااایییی دهاتی بودن برا من افتخاره 

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

چی شده عزیزم

هیچی برادر یه کاربر رفته خاستگاری یه دختر مطلقه منم نوشتم صله الا سترکه چشم حسود بترکه 😐😂اونم نوشت انشاالله برای خودت اتفاق بیوفته

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

دهاتی؟تو خودت نفهمی

باشه عزیزم اکثر دهاتیا غیر از شما ! ولی بیا بپذیر که روستاییا ادمای بدی هستن حتی سعدی هم میگفت ده مرو ده مرد را احمق کند دهخدا و خیلی دیگه از بزرگاهم راجب منفعت طلبی و بد طینتی روستاییا نوشتن

یه خانومه تاپیک زده میگه داداشم بایه مطلقه میخواد ازدواج کنه مبگه خدا کنه جور نشه

فکر کنم بشناسمش همون ک داداشش با ی دختره رل بود بعد کات میکنه و با ی خانوم مطلقه ک ی دختر هم داره میخواد ازدواج کنه

اونو میگی؟؟؟

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

وااای یه نفهم دهاتیم تو مجازی اینو بهم گفت جالب اینه حتی خود نامزد سابقم با این ادبیات با من حرف نزد ...

تو میگی دهاتی؟ یکمی سطح شعور و ادبیات رو ببر بالا بهتره دیگه از این کلمه استفاده نکنید ممنون چون برای یسری از کاربرا حکم فوش داره  🙂

باشه عزیزم اکثر دهاتیا غیر از شما ! ولی بیا بپذیر که روستاییا ادمای بدی هستن حتی سعدی هم میگفت ده مر ...

من بچه دهات نیستم کلا مامان بابامم روستایی نبودن

ولی اینو خوب میدونم نسل ۸۰ درصد ما برای ۸۰ سال پیش از روستا میاد

یکم فکراتونو به روز کنید جهان سومی نباشید

🌧️🤍