2777
2789
شهر کردم

خب باشی

به نیت از اونا اهدا کن

خونای اهدایی شهرای دیگم میرسه دستشون 

خون دل خوردن به درد کسی نمیخوره

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگهوچند نفر مرده ن ؟ منکهنوز اخبار رو ندیدم اصلا نمیدونم ماجرا چیه . فقط میدونم اسکله رو بمب گذاری ک ...

نمی‌دونم عزیزم 

منم اخبار را دنبال نکردم 

دلم طاقت نمیاره 

ببینید ما که شهرمونه چی میکشیم💔اشکمون بندر نمیاد برای جوونامون تازه داماد زن های جوون😔

ما رو هم توی غمتون شریک بدونید خدا به دلتون صبر بده

بخدا ما با اینکه اونجا نیستیم ولی ذهن و قلبمون واسه هم وطن هامون خون شده

تنها کاری که از دستمون برمیاد دعا و التماس از خداست که کمکتون کنه

شرمنده ایم که ازتون دوریم و کاری نمیتونیم بکنیم واستون

شایدم ربط به این داره که مردم ساده لوح ماستمالیشون رو باور کردن

بحث نکنید عزیزم 

من اومدم حرف بزنم از درد دلمون کم شه 

ب حال آدم هایی ک پرپر شدن ،خونواده هایی ک داغدار شدن چه فرقی می‌کنه ؟؟

ما رو هم توی غمتون شریک بدونید خدا به دلتون صبر بدهبخدا ما با اینکه اونجا نیستیم ولی ذهن و قلبمون وا ...

مردم ایران همیشه پشت هم بودن و خودشون رو ثابت کردن❤️

فقط دعا کنید هرچه زودتر آتیش مهار بشه و اتفاقات بدتری نیفته

ببینید ما که شهرمونه چی میکشیم💔اشکمون بندر نمیاد برای جوونامون تازه داماد زن های جوون😔

من چندین و چند بار مهمون این شهر و ادماش بودم 

خیلی خیلی زیاد باهاتون احساس هم دردی میکنم 

امروز از غصه و ناراحتی حتی نتونستم غذا بخورم 

ای کاش کاری از دستمون برمیومد 

بحث نکنید عزیزم من اومدم حرف بزنم از درد دلمون کم شه ب حال آدم هایی ک پرپر شدن ،خونواده هایی ک داغدا ...

باشه عزیزم من دیگه بحثی نمیکنم ولی این حرف من یادت بمونه که با همین سکوت کردنا و بحث نکردنا خیلی زود خانواده های بیشتری داغدار میشن....شب خوش