2777
2789

میدونم که احتمالا گند زدم به سرنوشت و زندگیم. ولی هرکاری کردم اصلا نتونستم درس بخونم. نه عاشقم نه بدبختم نه اهل رفیق بازیم نه هیچی. یه مدرسه سختگیری هم درس میخونم که همه نخبه ان.منم موندم اونجا حتی خیلی روزا تا هفت شب موندم مدرسه کتاب جلوم باز اما یه خطم درس نخوندم اصلا نمی‌تونم درس بخونم حالم ازش بهم میخوره. اما اطرافیان همه درسخونن مطمئنم وقتی بفهمم همشون دانشگاه های خوب قبول شدن کلی حسرت میخورم که خاک بر سرم. شرایط دانشگاه ازاد رفتن رو دارم ولی خوب دانشگاه دولتی تاپ چیز دیگه ای بود خیلی دلم میخواد خودمو بکشم اما خانوادم خیلی خوبن این جواب خوبیشون نیست الان من پنجشنبه سر جلسه چی جواب بدم💔

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

عزیزم هدفتو بزار کنکور تر میتونی باور کن حتی رشته تاپ تاپم میتونی منم میخوام هنوز شروع کنم تازه

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عشقم همه چیز که توی درس خوندن خلاصه نشده منم عین خودتم

راستش من اصلا درس رو دوست ندارم اهدافم چیز دیگه ای بود ولی خوب خانواده گفتن نه حتما درس. الان میدونم اطرافیان رتبه های خوب بیارن خیلی مقایسه میشم

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

منم انسانی ام ولی ببین تو این ۳ روز میشه جامعه دوازدهم و روانشناسی و یکم اقتصاد خوند لاقل میشه یه در ...

خوب میخوای باهم بخونیم؟ یه انگیزه بشه؟

۶۰ درصد معدله که خوب میگیری بقیش هم در حد ۲۰ بزن دولتی قبولی

معدل تنها امیدمه. ولی خوب ۲۰ درصدم فکر کنم نمیزنم اصلا صفر صفرم

میدونی تو این چند روز چی فهمیدم اونی که اون همه ادعاش میشد دانشگاه فرهنگیان و تهران براش فرش قرمز پهن کردن هیچی بارش نبود ولی اونی که سکوت می کرد و فقط میخوند بنظرم اون رشته بهتری نصیبش بشه تو الان فک میکنی همه دوستات فولن ولی تو ن اشتباه نکن خیلی هام هستن خودشونو باختن