موها رو برای همیشه به صورت دائمی صاف و لخت کنین با روش صافی ژاپنی (ریباندینگ مو) بدون ریزش مو. مواد 100%اصل ژاپن تضمینی. نیازی به صرف هزینه زیاد برای صافی دائمی مو نیست. ما بهترین و ارزانترین آرایشگاه و آرایشگر رو جهت صافی دائمی موهایتان به شما معرفی میکنیم. جهت اطلاعات بیشتر و نحوه پرداخت از طریق whatsapp و telgram پیام بدین. 0060142276015
1-محصول بنفش برای موهای خیلی فر و وز اما بدون رنگ و دکلره
2-محصول قرمز برای موهای فر اما رنگ شده ای که سالم میباشد یا موهای معمولی.
3-محصول آبی برای موهایی که بر اثر رنگ یا دکلره وز و خشک شده اند و نسبت به دو شماره قبلی میزان صاف کنندگی کمتری برخوردار است
*قیمت تمام شده این محصول 255 تومان بوده که شامل دو عدد 1-ماده صاف کننده و 2-خنثی کننده میباشد.
اگر در تهران هستید .محصول خود را درب منزل خود تحویل بگیرید و هزینه محصول را پرداخت کنید.
ودر شهرستان با سرویس پستی محصول را دریافت میکنین
صافی ژاپنی تنها در یک برند توی بازار هست و اونم شیسیدو (shiseido ) هست. و الان بهترین ماده صافی دایمی مو هست. و جنس اورجینال اون 400 گرم حجم داره. البته در کنار اون یک بسته خنثی کننده مجزا هست که اونم 400 گرم هست. من وارد کننده این محصول هستم و اصل بودن اون رو گارانتی میکنم. لطفا به سایت روبرو مراجعه کنین برای اطلاعات بیشتر و قیمت http://shiseido.blogsky.com/