2777
2789

منم پارسال انجام دادم تا هفت ماه موها کاملا صاف هس،،،ولی به مرور دیگ جلو مو ریشه ها ش در میاد موهای اصلی خودمون

حدود ۱۷۰۰ شد

الهی به همه ی عظمتت قسم اونایی که آرزوی یه نی نی کوچلو دارن به آرزشون برسون امین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موها رو برای همیشه به صورت دائمی صاف و لخت کنین با روش صافی ژاپنی (ریباندینگ مو) بدون ریزش مو.  مواد 100%اصل ژاپن تضمینی. نیازی به صرف هزینه زیاد برای صافی دائمی مو نیست. ما بهترین و ارزانترین آرایشگاه و آرایشگر رو جهت صافی دائمی موهایتان  به شما معرفی میکنیم. جهت اطلاعات بیشتر و نحوه پرداخت از طریق whatsapp و telgram پیام بدین. 0060142276015

1-محصول بنفش برای موهای خیلی فر و وز اما بدون رنگ و دکلره
2-محصول قرمز برای موهای فر اما رنگ شده ای که سالم میباشد یا موهای معمولی.
3-محصول آبی برای موهایی که بر اثر رنگ یا دکلره وز  و خشک شده اند و نسبت به دو شماره قبلی میزان صاف کنندگی کمتری برخوردار است

*قیمت تمام شده این محصول 255 تومان بوده که شامل دو عدد 1-ماده صاف کننده و 2-خنثی کننده میباشد.

اگر در تهران هستید .محصول خود را درب منزل خود تحویل بگیرید و هزینه محصول را پرداخت کنید.

ودر شهرستان با سرویس پستی محصول را دریافت میکنین

صافی ژاپنی تنها در یک برند توی بازار هست و اونم شیسیدو (shiseido ) هست. و الان بهترین ماده صافی دایمی مو هست. و جنس اورجینال اون 400 گرم حجم داره. البته در کنار اون یک بسته خنثی کننده مجزا هست که اونم 400 گرم هست. من وارد کننده این محصول هستم و اصل بودن اون رو گارانتی میکنم. لطفا به سایت روبرو مراجعه کنین برای اطلاعات بیشتر و قیمت  http://shiseido.blogsky.com/

خواهر من هفته پيش انجام داد خيلي خوب شده  ١٦٠٠

سلام روزتون بخیر ْ‌ریباندینگ مو یا صافی دائم مو با استفاده از مواد شیمیایی ساختار مو رو تغییر میده و حالت فر و مجعد موها رو از بین می بره. در ریباندینگ مو و یا همان صافی دائم  به دلیل استفاده از مواد شیمیایی ممکن از به ریشه ی مو آسیب زده شود و به همین دلیل هم این  کار حتما باید زیر نظر متخصصین این حوزه به صورت انجام شود که هیچ گونه مواد شیمیایی با ریشه مو برخورد نداشته باشد.مهمترین مزیت ریباندینگ صاف کردن موها به صورت دائمی می باشد که حتی اگر به صورت مادرزاد موهایی وز و فر داشته باشیم می تونیم موهای خود را برای همیشه صاف کنیم.

خيلي خوبه منم دوس دارم انجام بدم

سلام روزتون بخیر ْ‌ریباندینگ مو یا صافی دائم مو با استفاده از مواد شیمیایی ساختار مو رو تغییر میده و حالت فر و مجعد موها رو از بین می بره. در ریباندینگ مو و یا همان صافی دائم  به دلیل استفاده از مواد شیمیایی ممکن از به ریشه ی مو آسیب زده شود و به همین دلیل هم این  کار حتما باید زیر نظر متخصصین این حوزه به صورت انجام شود که هیچ گونه مواد شیمیایی با ریشه مو برخورد نداشته باشد.مهمترین مزیت ریباندینگ صاف کردن موها به صورت دائمی می باشد که حتی اگر به صورت مادرزاد موهایی وز و فر داشته باشیم می تونیم موهای خود را برای همیشه صاف کنیم. در صورتی که موهای وز و فر دارین و البته موهاتون رو رنگ نکردین میتونین ریباندینگ مو رو انجام بدین در صورتی که موهای شما رنگ شده میتونین صافی واحیای مو انجام بدین که علاوه بر صافی مو ْ‌موهاتون رو تقویت میکنه .