2777
2789

بچه ها من شاغلم یچمم کوچیکه ۱۰ ماهشه میزارمش مهد مادرشوهرم چند روز اومده خونه هم این هفته هم هفته پیش 

هفته پیش اسهال استفراغ گرفت نمی‌رفت خونش ویروس گرفته بود نمی‌گفت بچه آم کوچیکه میگیره خدایی ناکرده برای دکتر قلب اومده بود که دکتر گفت چیزی نیست ویروس گرفت تو مطبا بردیمش اورژانس خوب شد رفت 

دوباره اومد شوهرم بهش گفت دو روز بمون یه دو روز بچم نره مهد گفت ن نمیتونم این ت دو روز همش در حال خرید و گشت و گزار بود. شب میومد یا موقع ناهار منم با بچه کوچیک براش شام و ناهار میزاشتم.کاراش که تموم شد گفت میخام برم شوهرم گفت حداقل فردا رو بمون عصر برو خودشو زد به معده درد بخدا عالی بود یهو گفت آخ معده ام من فردا صبح زود میرم خونه. بنظرتون رفتارم باهاش چطور باشه؟منکه به همسرم گفتم دیکه نگو بچه رو نگه داره فقط مارو برای دکتر و خرید و... میخاد عصریبه همسرم گفت ببرم طلا فروشی انگشتر میخام بخرم 

جان جانانم💗💕

مسولیتش با شوهرته تو چرا باهاشون میری مطب و ..؟حق داری ولی کاریم از دستت برنمیاد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مسولیتش با شوهرته تو چرا باهاشون میری مطب و ..؟حق داری ولی کاریم از دستت برنمیاد

من نرفتم ولی ویروس رو آورد خونه بخدا سرویس بهداشتی بو گند گرفت خودش بو استفراغ میداد مریض داریشو کردم بعد حاضر نیست یه قدم برای جبران برداره 

جان جانانم💗💕

میاد خوش بگذرونه و خرید کنه یه سرم خونه بچش بمونه لفظ کنه خوب نیست برای مادر

واقعا یا زن نیستی یا شرایط منو درک نکردی مگه من کلفتشونم‌بپزم بشورم خانم خوش باشه من ماهی یک وعده هم نمیرم خونش

جان جانانم💗💕

واقعا یا زن نیستی یا شرایط منو درک نکردی مگه من کلفتشونم‌بپزم بشورم خانم خوش باشه من ماهی یک وعده هم ...

هم زنم هم تو شرایط تو بودم چندین بار هم مادر خودم هم جاری هم خواهرشوهر 

مقصر شوهرته که هرچی مادرش میخاسته بره اون میگفته دو روز بمون سه روز بمون امروزو بمون😐😑

وا خب بزار بره چرا انقدر اصرار داری مرد😑

مادرشوهرتم بیشعوره با اینکه ویروس داشته پاشده اومده خونه عروسش که بچه کوچیک داره

من نرفتم ولی ویروس رو آورد خونه بخدا سرویس بهداشتی بو گند گرفت خودش بو استفراغ میداد مریض داریشو کرد ...

خدا صبرت بده الان زندگبا سخت شده آدم حوصله خودشم نداره حق داری بخدا

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
مقصر شوهرته که هرچی مادرش میخاسته بره اون میگفته دو روز بمون سه روز بمون امروزو بمون😐😑وا خب بزار ب ...

هرچی میکشم‌از همسر بیشعورم‌میکشم

جان جانانم💗💕