2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره راضیم من برای شغل آینده و .. نمیخونمصرفا میخونم تا داخل زندگی به دردم بخوره همین

واقعا به درد میخوره تو زندگی؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

آره راضیم من برای شغل آینده و .. نمیخونمصرفا میخونم تا داخل زندگی به دردم بخوره همین

خب اگه فقط برای زندگی خودتون باشه هم با مطالعه و کتاب خوندن و یکسری دوره ها شرکت کردن هم میشه اون آگاهی هایی رو که نیاز داری کسب کنی

واقعا به درد میخوره تو زندگی؟

مامانم روانشناسی خونده خیلی جاها کمک کرده تو زندگیش ..

هر چند رفتارش به عنوان یک مادر درست نیست ولی به عنوان یک زن فرد مفیدی هست بله

...Still breathing-

بله به شدت . توی زندگی شخصیم خیلی تاثیر گزار تر بود حتی لگ روزی نخوام مشغول به کار بشم بازم خوندن این رشته تو لحظه به لحظه زندگیم کمکم میکنه .

توی حیطه کاری

توی ارتباط با خانواده 

توی تربیت بچم 

توی ارتباط با همسر 

خودشناسی و و و 

من خوندم بدردم نخورد .فقط برا ازمون استخدامی بدرد خورد

روانشناسی خوندید؟

قبل از قبولی دانشگاه فرد احساسی بودین یا نه؟دیدگاهتون نسبت به ادما و.. چطور شد بعد روانشناسی؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

یه چیزی بین اره و نه 

من عاشق این رشته ام

دوست داشتم مطب بزنم اما بیشتر از اون به خاطر زندگی شخصی خودم اومدم این رشته 

دیدم نه بایا 

از بیست واحدی که مثلا من برداشتم فقط هشت واحدش داره مطالب روانشناسی رو یاد میده که اونم مثلا اون چیزی که میخای بدردت بخوره رو یادت نمی‌ده البته اکثرش بیشتر خودت باید بری دنبال علم و مطالبش که من وقتش رو نداشتم دیگه سمینار شرکت کنی و کلی پول بریزی تو حلقشون تا بلکه یکم چیزی بلد شی تازه شهریه دانشگاه که میلیونیه هم جدا کتاباش هم جدا

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خب اگه فقط برای زندگی خودتون باشه هم با مطالعه و کتاب خوندن و یکسری دوره ها شرکت کردن هم میشه اون آگ ...

من هر رشته ی دیگه ای که میرفتم بازم باهاش کار نمیکردم ..

من شغلمو دارم و راضیم 

پس رشته ای رو میرم که حداقل بتونم خودمو بشناسم

...Still breathing-