2777
2789

من از وقتی به دنیا اومدم حتی وقتی که مامانم منو باردار بود با پدرم دعوا میکردن و میکنن مامانم میگفت یبار پدرم روش چاقو کشیده واقعا تموم تصویرای دعوای بدشون تو ذهنمه پدرم اعتیاد پیدا کرده سیگارو.. اهمال کاری اقتصادی داره اخلاقش خوب نیست بداخلاق و عصبیه تو آینده منم گند زدن من تک فرزندم واقعا تحمل هرچی درده تنها من میکشم استرسو انواع تروما دارم عادتای بد حتی تو روابطم گند میزنم من واقعا مامانم دوست دارم نمیخوام کوچکترین اذیتی بشه پدرمم خب پدرم دیگه اونم گناه داره ولی.. اونقدرا پولدار نیستیم مامانم کارمنده بنظرتون خونواده بی تقصیره ؟

پدرم بعضی روزا میره سرکار بعد انتظار داره بیشتر اوقات دستو پاشو ماساژ بدم یا هرچی آیا وظیفمع؟روزایی که حالم بد بود کسی کنارم نبود تحقیر شدم ولی میگن دوست داریم کو عمل ولی خب تا جایی که بتونم انحام میدم ولی بعضی وقتا واقعا حوصله ندارم دنبال کارم کار پیدا نمیشه ک مستقل شم 

گفتن این چیزا خوب نیست مخصوصا ازخانوادت ولی واقعا راهنمایی میخوام 

الانم مامانو بابام با هم دعوا گردن 

اگه میشه در این بین واسم ی صلوات بفرستین و مارو دعا کنین🥲قربون قلب مهربونتون🌱

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو یه خانواده سمی بزرگ شدم همیشه دعوا بوده و هست

خداروشکر که چیزی به اسم طلاق هست

اگه قدیم هم طلاق گرفتن راحت بوذ شاید خیلی از مامان باباها تا الان طلاق گرفته بودن و تو اون وضعیت بزرگ نشده بودیم

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

میفهممت خدایی فقط باید ازشون جداشد من با اینکه مستقلم مامانم هر بار یه متن بلند بالا میفرستاد منو دچار عذاب وجدان کنه خدا که میبینتش من وسواس فکری دارم حالم بد میشه دیگه حتی کمتر میرم حتی خونشون غذا نمیخورم چند روز پیشم شبکه اجتماعی رو دیلیت اکانت کردم که دستش ازم کاملا کوتاه بشه دیگه پیامهای مسخره نده 

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

عزیزم ،بالاخره تو همه ی زندگی ها ،مشکلات هست ،اجازه نده سختی هایی که کشیدی تو خانوادت باعث بشه فکرکنی قربانی هستی،‌کافیه اینطور بشی کل زندگیت یه استپ بزرگ میشه برات،برعکس همین قضیه باعث حرکت و پیشرفتت باید بشه،اونا که باد نبودن زندگی کنن،تو یاد بگیر ،تو یادشون بده،اونقدر قوی شو که بتونی خوشحالشون کنی،کمکشون کنی،گیرم دونفر باختن ،تو چرا باید بشی نفر سوم ،تو برعکس اونا جوونه بزن ،قوی شو ،خودتو نجات بده ،اونام نجات پیدا میکنن

مادرتون باید جدا می شدند.

آره 

ولی میگفت بخاطر تو نتونستم جدا بشم الانم میگم جدا شو میگ واسه ت 

ای کاش قبل ب دنیا اومدن من جدا میشد ن من سختی میکشیدم ن جفتشون

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

الان پدرم میگ من جلوتو اون دنیا میگیرم ازت نمیگذرم :/

جالبه!

آره ولی میگفت بخاطر تو نتونستم جدا بشم الانم میگم جدا شو میگ واسه ت ای کاش قبل ب دنیا اومدن من جدا م ...

بهانشونه منتش سرما

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

براتون دعا کردم و صلوات فرستادم دعا کردم هر چه زودتر یه کار شایسته پیدا کنی

ممنونم عزیزم 

لطف کردین 

انشاالله بهترینا نصیب شما هم✨️

بازم دم مادرت گرم تو این وضعیت فکر بچه های بیشتری نبوده ایشالله زندگی متاهلی عالی نصیبت بشه

آره میگفت واسه همین بچه نیاوردم ..

من دیگه نمیخوام ازدواج کنم ؛فقط مستقل شم 

اونیم ک میخواستم نصیبم نمیشه:)

منم تو یه خانواده سمی بزرگ شدم همیشه دعوا بوده و هستخداروشکر که چیزی به اسم طلاق هستاگه قدیم هم طلاق ...

اهوم 

خودشونم راحت شده بودن 

میفهممت خدایی فقط باید ازشون جداشد من با اینکه مستقلم مامانم هر بار یه متن بلند بالا میفرستاد منو دچ ...

عزیزم خدا به قلبتون آرامش بده و صبر ..🤍

منم وسواس فکری گرفتم