2777
2789
عنوان

شام دیشب

444 بازدید | 34 پست

بچه ها شام دیشبتون چی بود یه کاربری تاپیک زد واسه شام دیبش هم اسمشو یادم رفته هم اسم غذاشو میخوام طرز تهیشو بپرسم تو رو خدا کمکم کنید یه چیزی شبیه به پیتزا بود 

اخر چه کند با دل من علم پزشکی!وقتی به دیدار تو بسته ضربانم💋🙈

من که عروسی بودم مرغ و کوبیده بود😁

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که عروسی بودم مرغ و کوبیده بود😁

نپش جونت وای یادم رفته اسم غذاش چی بود از همون هست که شبیه پیتزا هم اما دوتا نون داره باید اول نون هارو بزاریم تو اب گرم بابا همیشه درست میکنیمااا اما الان هم من اسمشو یادم رفته هم مامانم 😭😭😭😭

نپش جونت وای یادم رفته اسم غذاش چی بود از همون هست که شبیه پیتزا هم اما دوتا نون داره باید اول نون ه ...

نمیدونم من فقط دونفرو دیدم دیشب تاپیک شام زده بودن نمیدونم اونارو میگی یا نه

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

یه بسته نون هست شبیه ماکارونی هست اما پهنه ای خاک تو سرم یادم اومد لازانیا😐😐😌😌🙈🙈🙈😂😂😂😂😂😂😂😂

لازانيا

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
نپش جونت وای یادم رفته اسم غذاش چی بود از همون هست که شبیه پیتزا هم اما دوتا نون داره باید اول نون ه ...

خخخخ یکم فکر کنی یادت میاد لازانیا😂

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش