2777
2789

باهم کات کردیم خیلی وقته یادمه بدجور باهام رفتار کرد قلبم واقعا شکست ولی بازم مشکلی پیش بیاد زنگ بزنم مشکل و برام حل می‌کنه 

بعد چند روزی هی اصرار داشت بیا ببینمت منم قبول نکردم آخر سر فقط از دور آمد ک من ببینمش یعنی یجوری با دست پس میزدم با پا پیش می‌کشیدم هیچ وقت واقعا حتی یادم نمیاد ی بار قهر کرده باشم بعد این رفتارم الان براش عجیبه هیچ اهمیتی ام بهش نمیدم  دیشب گفتم می‌خوام برم مشهد گفت برا منم سوغاتی ی تسبیح سبز شبرنگ بگیری ناراحت میشم ها بعد منم گفتم چشمم عباس آقا این همه رفتی شمال همیشه گفتی من برا بابامم چیزی نمیارم چرا برا تو بیارم منم برا دوست پسرم میارم با خنده فقط لایک کرد همین 

الان دارم فکر میکنم ک بخرم براش بنظرتون؟ بعد خب اگه بخوام بهش بدم مجبورم برم بینیمش اما دلم نمی‌خواد ... نمی‌دونم چیکار کنم اینم بگم تاحالا نشده خودش کوچیک ترین چیزی برا من بگیره ولی من حتی تولد مامانش ام براش کادو خریدم اون تولد من تبریک ام نگفت بدم میاد از این موضوع 

خیر نگیر

احساس میکنم تسبیح بهونه بود میخواد به بهونه تسبیح برم ببینمش یا داره امتحان می‌کنه ببینه میگیرم یا ن نمی‌دونم واقعااا آخه تسبیح میخواد چیکار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا برای پسری که میرفت شمال در جواب سوغاتی تو این حرف رو میزد میخوای تو سوغاتی بخری؟؟؟؟

لیاقت نداره 

من باشم بهش میگم من کسی برام کاری کنه صدمو میزارم ولی کی تو خریدی که من بخوام بخرم

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
واقعا برای پسری که میرفت شمال در جواب سوغاتی تو این حرف رو میزد میخوای تو سوغاتی بخری؟؟؟؟لیاقت نداره ...

خب حرف منم دقیقا همین بود ک تو هیچ وقت نخریدی ک من بخوام بخرم اما تا این حد رک نگفتم اون خودش فهمید چی گفتم ک فقط لایک کرد 

الان برام سواله تسبیح بهونه است ن ؟ میخواد به بهونه تسبیح برم ببینمش یا بینینه میخرم یا ن نمی‌دونم آخه تسبیح استفاده نمیکنه اصلا میخواد چیکار  

رابطه ای که تموم شده رو الکی هی کش ندید ادمی که مناسب نبوده و جدا شدید کلا حذف کنید نه هی باهم تماس بگیرید و در ارتباط باشید چون دوباره هم که برید تو رابطه همونه اومه و بازم همون مشکلات هست

خب حرف منم دقیقا همین بود ک تو هیچ وقت نخریدی ک من بخوام بخرم اما تا این حد رک نگفتم اون خودش فهمید ...

مرد گنده بهونه نمیخواد نخریدی هم اگه تو رو بخواد باز قرار میزاره 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
وای عزیزم تاپیکاتو دیدم چقدر شبیه اکس منه😂اسمش محمد نبود احیانا ؟!

ن عزیزم محمد نبود 😂🤦🏻‍♀

میشه بگی بنظرت با شخصیتی ک حالا از اکست می‌شناسی هدفش از این حرف چیه الان واقعا تسبیح میخواد چیکار آخه فکر نمیکنم واقعاااااا دلش تسبیح بخواد احساس میکنم این ی بهونه است 

رابطه ای که تموم شده رو الکی هی کش ندید ادمی که مناسب نبوده و جدا شدید کلا حذف کنید نه هی باهم تماس ...

خب شرایط سختی بوده ک زنگ زدم چاره ای نداشتم 

الان برا همین دلم نمی‌خواد ببینمش فقط برام سواله چرا تسبیح