2777
2789
عنوان

به نظرتون خیاطی یه دقیقه بیاید

61 بازدید | 8 پست

سلام من یه دختر 19 سالم از طرفی دانشگاهم نرفتم بعد به خیاطیم علاقه دارم خیلی از اطرافیانم مسخره می کنن می گن خیاطی یه چیزه قدیمیه دیگه قدیمی شه به درد نمی خوره می خوام نظره شما رو بدونم اگه کسی می شناسید که رفته تو این سن و سالا خیاطی بگید بهم نظرتون رو بگید راجبه این موضوع 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استادمون همه مسخرش میکردن و بین نوه ها بیشتراز همه ت سرش میزدن بخاطر خیاطی الان استاد چنتا دانشگا و موسسه و مدرسس،اولش از خیاطی معمولی شرو کرد بعد رف ادامه تحصیل داد

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

دختر عمم حدودای ۱۸سالشه از بچگی کنار مامانش خیاطی یاد گرفت عمم حرفه ای خیاطی می‌کنه الان دوتاشون کنار هم خیاطی حرفه ای میکنن در امدشون هم خیلی خوبه حتی از تولیدی کار میگیرن 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg