2777
2789
عنوان

خیلییی عجیبههه

87 بازدید | 15 پست

فک کن یه اقای ۳۸ ساله بره خواستگاری یه دختر ۱۶ ۱۷ ساله بعد جواب منفی دادن الان با خانم ۲٠ ساله ازدواج کرده 😂😂

واقعا بعضی از آدم ها عجیبن... چرا باید خواستگاری یه دختر نوجوون بری این چه فرهنگ مردسالاری هست واقعا که... 

می رود عمر چه در بند جهانید شما؟🥲💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=380288414]یچیز عادی شده این مدل ازدواج دختر عموی خودمم با چهارده سال بزرگتر از خودش ازدواج کرد[/QUOT

نباید این جور چیزا عادی شه

[QUOTE=380288414]یچیز عادی شده این مدل ازدواج دختر عموی خودمم با چهارده سال بزرگتر از خودش ازدواج کر ...

خیلی وقته عادی شده پسر مردم ت سن کم ن خونه داره ن ماشین ن حقوق و کار درست حسابی

مگه اینکه از ددی جون بهش یچیز برسه

خیلی وقته عادی شده پسر مردم ت سن کم ن خونه داره ن ماشین ن حقوق و کار درست حسابی مگه اینکه از ددی جون ...

خوب میخواد تو سن بالا ازدواج کنه چرا میره دنبال یکی که از خودش ۲٠ سال کوچیک تر هست

خوب میخواد تو سن بالا ازدواج کنه چرا میره دنبال یکی که از خودش ۲٠ سال کوچیک تر هست

برمیگرده میگه این همه تلاش کردم خونه و ماشین بدست اوردم برم پیر بگیرم چیکار کنم؟ 

میره دختر همسایه کم سن ک توان مالی کمی دارن رو میگیره ب همین سادگی و خوشمزگی

نظر منم با شما همخونی داره ولی تفکرات بقیه اینه دوست عزیز نمیشه همه رو عین خودتون کنید

برمیگرده میگه این همه تلاش کردم خونه و ماشین بدست اوردم برم پیر بگیرم چیکار کنم؟ میره دختر همسایه کم ...

کی خواست تفکر خودشو رو به بقیه تحمیل کنه تو خارج از کشور یک مرد ۳۸ ساله با دختر ۱۶ ساله ازدواج کنه جرمش زندادن هست چی میگی

برمیگرده میگه این همه تلاش کردم خونه و ماشین بدست اوردم برم پیر بگیرم چیکار کنم؟ میره دختر همسایه کم ...

بعدش این مردی که من میگم اصلا هم پولدار نبود

کی خواست تفکر خودشو رو به بقیه تحمیل کنه تو خارج از کشور یک مرد ۳۸ ساله با دختر ۱۶ ساله ازدواج کنه ج ...

اینجا ایرانه اصن با خارج مقایسه نکن🤣ما با بقیه دنیا فرق داریم 

اره دیه بعنوان منحرف میگیرنش🤣