2777
2789
عنوان

بنظرتون این کار کنم اشتباهه یا ن

108 بازدید | 21 پست

بچه ها من با یکی نزدیک۱ساله دوستم

میخوایم خانواده ها رو درجریان بذاریم و....

ولی معلوم نیس خانواده ها قبول کنن یا ن 

حالا جدیدا میخواد کار خودشو راه بندازه 

احتمالا بخواد وام بگیره و ب من بگه بیا ضامنم شو

من خودم چون قبلا ۱بار کات کردیم و هنوزم نمیدونم خانواده ها قبول کنن یا ن دوس ندارم ضامن شم

مطمئنم میگه بهم

چون جمعه بیرون بودیم ،باز امروز اصرار داشت بریم بیرون

درصورتی ک همیشه هفته ای ۱بار همو میدیدیم

وقتی میخواد حرف مهمی بزنه اصرار داره ک همو ببینیم

حالا خودم میخوام پیش دستی کنم

بگم قبلا ضامن دوستم شدم ولی خانوادم اطلاع ندارن

الانم بابام میخواد ضامنش بشم و....

موندم اینکار کنم یا ن

کارم درسته یا ن

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

صد در صدددد درسته..

چرا باید برای یه غریبه ضامن بشی.. تو همین سایت مورد داشتبم طرف بعد گرفتن وام اردواج زنش تو دوران عقد بهونه کرد و زنشو ژلاق داد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا مگ تعارف داریمستقیم بگو قبل رسمی شدن تمایلی ب ضامن شدن ندارم

اونطوری بهش بر میخوره🤦‍♀️

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
صد در صدددد درسته.. چرا باید برای یه غریبه ضامن بشی.. تو همین سایت مورد داشتبم طرف بعد گرفتن وام ارد ...

اتفاقا تاپیک قبلیم راجع ب وام ازدواجه🤦‍♀️ک بقیه گفتن افکارم منفیه

من که خبر ندارم ولی دیدم خیلیا حتی ضامن اشنا و رفیق و برادراشون شدن ضربه خوردناگه نمیتونه پولو بده ض ...

ن والا پولدار نیستیم

پس مجبورم فردا داستان بسازم الکی😭

عزیزم خواهشا این اشتباه رو نکن

اصلا شما تو مرحله ای از آشنایی یا رابطته نیستین این درخواست رو ازشما بکنه

من دوسال پیش با یه معلم دوست شدم یکم که صمیمی شدیم فهمید من سادم گفت ماشینم چپ کرده دیگه ماشین ندارم بیام ببینمت میدونست من یه مقدار پول دارم پول رو از چنگم درآورد گفت هرماه به صورت قسطی بهت پس میدم  بجان مادرم اون فرشته ی مهربون یهو تبدیل به یه اژدها شد تماس وپیامها قطع شد منم از ترس خانوادم شکایت نکردم 

پولمو خورد وباکمال پر رویی گفت رومخی ومن اهل رابطه ی جدی نیستمو رفت نذار دلت مثل من بشکنه منطقی باش