2777
2789

خدایا کارگرای مظلوم، اون کسایی که رو کانتینرا کار می‌کرد چه گناهی کرده بودن، لحظه جون دادن کیو صدا میکردن مادرشونو بچه شونو کیوووو😭😭😭😭 راننده ها همه غریب بودن اهل شهر های دیگه بودن بچه هاشون چشم به راه بودن باباشون برگرده 😭😭 صدامون گرفته از بس شیون و داد کردیم صورتمون رو چنگ زدیم از چشم مون هم دیگه اشک نمیاد، خشکیده  الان میزان دو روزه مدام گریه میکنیم کاش بغیر از اهدای خون کاری از دستمون بر میومد 

مامانم از همون لحظه اعلام حادثه سراسر مشکی پوشیده گفته تا چهلم جانباختگان بندر شهید رجایی نمیخوام لباس سیاهمو در بیارم اون هاهم مثل بچه های خودم   

ای کاش از دستم کاری بر میومد

اگه واقعاا با دادن جان یه ذره وضعیت بهتر میشه من حاظرم جان بی مقدارمو تقدیم به کشورم و مردمم بکنم شاید کمی تسکین بده دل داغدار مادران ایران عزیزمونو

خدایا به حق عزیزان درگاهت قسم هیچ کسیو پریشان نکن    

برادران و خواهران عزیزم روحتون شاد مسیرتون پرتور😭😭😭

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گریه هام بند نمیاد چ میشه کرد روحشون شاد

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

آخی چه دل مهربونی دارین ، خدا به دل خانواده هاشون و مردم ایران صبر بده

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

منم براشون جیگرم کباب شد  

چقدر بچه که بی پدر شد 😔

خـدایا شـکرت 💕 داده ات نــعــمـت 🤍 نـداده ات حـکـمـت 🩵 گـرفـته ات عـلـت 🩷 اگر امضارو دیدی  برای شادی روح پدر مظلومم یه فاتحه بفرست 🤍 به قول علیرضا قربانی : خـدا رو چـه دیـدی 😍